AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
KTP
4-3-3

01

(0-0)

Yleisöä 721

SJK
3-4-3
vko.37 // 13.9.2021

Ennakko: KTP-SJK

Ennakko: KTP-SJK

Kuva: SJK

KTP sai Veikkausliigakaudelle mainion alun, kun se ensimmäisessä ottelussaan toukokuussa nappasi vieraspisteen Seinäjoelta. KTP kohtaa huomenna kotiottelussa SJK:n toisen kerran.

Tehtävä pisteiden metsästyksen osalta ei ole KTP:lle helppo, sillä seinäjokiset ovat KTP-ottelun jälkeen parantaneet suoritustaan. Joukkue on sarjassa neljäntenä, kaksi pistettä Interiä jäljessä, mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Vaikeaa peliä odottaa myös KTP:n Johannes Laaksonen, joka takavuosina pelasi useita kausia SJK:n riveissä.

– Tiukka peli edessä, vaikka SJK:ssä nyt vähän tuuleekin.

Tuulella Laaksonen viittaa SJK:n tunnetusti vauhdilla pyörivään valmentajarulettiin, joka otti taas lisää kierroksia, kun seura pari viikkoa sitten ilmoitti, ettei se jatka Jani Honkavaaran sopimusta. Saavutukset eivät seurajohdon mukaan ole olleet riittävän hyviä.

– Saa nähdä onko tällä vaikutusta SJK:n tuleviin peliesityksiin. Ainakin kahdessa edellisessä pelissä tuli tappio. Joukkueen ajatukset saattavat nyt olla muualla kuin itse pelissä. Kotietu antaa meille myös lisää mahdollisuuksia Laaksonen tuumii.

Ärsyyntynyt vierailija Kotkaan joka tapauksessa saapuu, sillä mitaleista taistelevalla SJK:lla on alla kaksi tappiota.

- Seuraava peli on todella tärkeä. Siitä on otettava kolme pistettä, täräyttää Honkavaara suoraan.

SJK ei pääse otteluun ihan parhaalla kokoonpanollaan, sillä Nikko Boxall ja Arciero Rodrigo ovat sivussa korttitilin täyttymisen takia. Laaksonen arvioi, että poissaoloilla voi olla merkitystä.

– Boxall ja Aciero pelaavat samalla linjalla ja se voi vaikuttaa pelisuunnitelmaan. Tosin heillä on aika laaja rinki ja nuoria hyviä pelaajia, jotka voivat korvata poissaolijat.

Varoitukset harventavat kotijoukkuettakin. Poissa ovat Michael Ogunbaro ja Honka-ottelussa kahden keltaisen takia ulosajettu David Ramadingaye. Joukkueen kapteenille pelikielto on jo kolmas tällä kaudella. Viime pelissä maalitilinsä avanneen Aleksi Tarvosen pelikunto on vielä arvoitus, mutta Alain Ebwelle on taas mukana kokoonpanossa.

Erotuomari: Hyytiä Joni
AET 1: Mantere Juuso
AET 2: De Casseres Christian
4.ET: Salo Jesse

KTP-SJK Arto Tolsa Areenalla tiistaina 14.9. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lähde: KTP:n verkkosivut, SJK:n verkkosivut