AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
FC Honka
3-4-3

00

(0-0)

Yleisöä 1191

HJK
3-4-3
vko.37 // 19.9.2021

Honka ja HJK pelasivat tasan (FC Honka-HJK 0-0)

Honka ja HJK pelasivat tasan (FC Honka-HJK 0-0)

Ei maaleja Espoossa. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Hongan ja HJK:n sunnuntainen taisto päättyi Espoossa 0-0.

Honka loi ottelun ensimmäisen maalipaikan, kun kymmenen peliminuuttia oli tulossa juuri täyteen. Izunna Uzochukwu lähetti upean, millintarkan pallon boksiin Otso Koskiselle, jonka viimeistely meni hieman maalin ylitse.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Honka katkoi HJK:n purkupallon ja Edmund Arko-Mensah laukoi vasurillaan, kuitenkin ohi maalin.

Honka hyökkäsi vaarallisesti jälleen puolen tunnin kohdalla. Konsta Rasimus riisti pallon korkealla ja levitti laitaan Arko-Mensahille. Ghanalaisen keskitys tuli takatolpalle hiipineelle Rui Modestolle, mutta Modesto ei saanut ohjattua palloa verkkoon.

Viitisen minuuttia myöhemmin HJK sai avausjakson kenties parhaan tilanteensa. Miro Tenho avasi pitkällä syötöllä Riku Riskille, joka pelasi Filip Valencicille. Valencic lähetti matalan keskityspallon maalille, mutta niin Roope Riski kuin David Brownekin sutivat Hongan onneksi pelivälineestä ohi.

Uzochukwu oli avausjaksolla näkyvässä roolissa Hongan keskikentällä. 38. minuutilla hän laukoi boksin rajoilta, mutta Hugo Keto sai kopattua pallon haltuunsa.

Kun maaleja ei avausjaksolla syntynyt, siirryttiin tauolle lukemissa 0-0.

HJK hyökkäsi vaarallisesti kohti keltamustien maalia, kun viitisen minuuttia oli pelattu toista nelivitosta. Hyökkäyksen päätteeksi lähtenyt Valencicin kaukolaukaus oli kuitenkin Honka-vahti Tim Murraylle helppo torjuttava.

Honka oli lähellä siirtyä johtoon kulmapotkutilanteesta, kun pelattiin ottelun 66. minuuttia. Arko-Mensahin kulmapotkusta pallo jäi pyörimään HJK:n maalinedustalle, mutta Keto ja vierasjoukkueen puolustus saivat lopulta tilanteen selvitettyä.

HJK sai painettua peliä tunnin jälkeen enemmän Hongan päätyyn, mutta maalipaikat jäivät vähiin ja harvat kudit Murray koppasi varmasti.

Maaleja ei ysikymppisen aikana nähty, joten paikalliskamppailun pisteet jaettiin maalittomin lukemin.