Yleisöä 517

5-2-3
vko.41 // 15.10.2020

Honka niukkaan voittoon IFK Mariehamnista ​(FC Honka – IFK Mariehamn 1-0)

FC Honka jatkaa taistelua sarjataulukon kärkipäässä kaadettuaan IFK Mariehamnin niukasti 1-0.

Ottelun ainoan osuman puski Konsta Rasimus kulmapotkusta avausjaksolla.

Honka loi ottelun ensimmäisen maalipaikan 11. peliminuutilla. Mac Kandji laukoi nopean hyökkäyksen päätteeksi terävän kudin kohti alakulmaa, jonka Oskari Forsman onnistui kuitenkin torjumaan kulmapotkuksi.

Seuraava huippupaikka nähtiin kymmenen minuuttia myöhemmin. Jonas Leväsen keskitys löysi Borjas Martinin pään, ja Forsman sai venyä taas parhaimpaansa torjuakseen espanjalaishyökkääjän voimakkaan puskun.

Ottelun avausmaali syntyi 33. minuutilla. Javi Hervasin kulmapotku tuli pilkun kohdilla odotelleelle Konsta Rasimukselle, joka viimeisteli kauden ensimmäisellä osumallaan IFK-puolustuksen kautta Hongan 1-0 johtoon.

Enempää maaleja ei avausjaksolla nähty, joten tauolle mentiin keltamustien maalin kotijohdossa.

IFK Mariehamnin ottelun vahvin jakso sijoittui toisen nelivitosen alkupuolelle. Riku Sjöroos laukoi nousun päätteeksi hieman ohi Honka-maalin.

Honka oli lähellä lisätä johtoaan noin vartti ennen päätösvihellystä. Demba Savage pudotti Jonas Leväselle, jonka vastapalloon lähettämän tykin tielle Forsman kuitenkin ehti.

Toisella jaksolla paikat jäivät molemmissa päissä melko vähiin, eikä lisämaaleja nähty. Näin Honka piti täyden pistepotin Espoossa loppulukemin 1-0 ja jatkaa Veikkausliigan neljännellä sijalla.

KuPS – FC Honka Kuopin Keskuskentän jalkapallostadionilla sunnuntaina 18.10. kello 16.00 ja IFK Mariehamn – SJK Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 18.10. kello 16.00.

Lähde: FC Hongan verkkosivut