4-3-3
vko.37 // 20.9.2020

FC Honka ja HJK jäivät ilman maaleja (FC Honka-HJK 0-0)

Tim Murray piti nollan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka ja HJK pelasivat sunnuntaina Tapiolan Urheilupuistossa maalittoman 0-0 -tasapelin.

HJK kävi lähellä avausmaalia 12. minuutilla Nikolai Alhon laukaus suuntautui kohti alakulmaa, mutta Tim Murray venytti torjuntaan.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Honka lähti nopeaan vastahyökkäykseen. Borjas Martin pääsi laukomaan boksista, mutta Hugo Keto torjui espanjalaisen kudin.

25. minuutilla Lucas Lingmanin kulmapotku kiertyi kohti Honka-maalia. Demba Savage pääsi kuitenkin katkomaan tilanteen lähes maaliviivalta.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Atomu Tanaka kokeili kaukaa, mutta Murray oli jälleen pallon tiellä.

Maaleja ei avausjaksolla nähty, joten tauolle suunnattiin 0-0 lukemissa.

HJK tuli toiselle nelivitosella vahvasti ja Hongalla kesti aikansa saada omaa peliään vauhtiin tauon jälkeen.

Muutaman minuutin pelin jälkeen Rasmus Schüller kolautti puskullaan Honka-maalin ylärimaa.

70. minuutilla Mac Kandji murtautui vahvasti HJK:n boksiin, mutta syöttö ei löytänyt honkalaisia maalin edestä.

Muutama minuutti ennen loppua Lucas Kaufmann oli karata läpiajoon, ja Daniel O'Shaughnessy joutui kaatamaan brassin boksin rajoilla. Javi Hervasin vapaapotku pysähtyi kuitenkin muuriin.

Kun maaleja ei nähty toisellakaan nelivitosella, päädyttiin Tapiolan sunnuntai-illassa maalittomaan pistejakoon.

FC Inter-FC Honka Veritas Stadionilla keskiviikkona 23.9. kello 18.30 ja HJK-TPS Bolt Arenalla torstaina 24.9. kello 18.30.