Yleisöä 1082

3-4-3
vko.29 // 22.7.2020

Pistejako Espooossa (FC Honka-FC Inter 1-1)

FC Honka ja FC Inter jakoivat pisteet keskiviikkona Tapiolan urheilupuistossa maalein 1-1.

Ottelu käynnistyi tasaisena, eikä kumpikaan joukkue päässyt pitkään aikaan kunnon maalipaikoille.

Puolen tunnin kohdalla alkoi kuitenkin tapahtua. Connor Ruane nousi vasemmalta ja pelasi matalan keskityksen Honka-maalin edustalle. Timo Furuholm ei saanut kuitenkaan keltamustien onneksi kunnon osumaa palloon, ja Honka pääsi purkamaan tilanteen.

Viitisen minuuttia myöhemmin Honka sai vapaapotkun ja juoni siihen hienon kuvion. Javi Hervas nosti pienellä tsipillä pallon boksiin Robert Ivanoville, mutta topparin viimeistely ei osunut tolppien väliin.

Maaleja ei avausjaksolla nähty, joten tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toinen nelivitonen tarjosi lopulta myös maalijuhlia.

Ensimmäisenä iski kotijoukkue Honka. Demba Savage kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti, ja Jean-Marie Dongou iski pilkulta jo kauden kolmannen osumansa.

Inter haki välittömästi Hongan maalin jälkeen ahnaasti tasoitusta, ja yhtenä näkyvimmistä hahmoista toimi japanilaispelaaja Taiki Kagayama. 59. minuutilla Tim Murray venytti Kagayaman alakulmaan suuntautuneen kudin tielle.

Muutamaa minuuttia möyhemmin Inter onnistui tulemaan tasoihin. Joukkue käynnisti nopean vastahyökkäyksen syvältä omalta puoliskoltaan, jonka päätteeksi Furuholm keskitti ja Kagayama puski pallon Honka-maaliin.

79. minuutilla Borjas Martin laukoi kaukaa, mutta Henrik Moisander sai kätensä väliin ja torjui tilanteen kulmapotkuksi.

Inter sai vielä loppuminuuteilla vaarallisen hässäkän Honka-maalille. Hongalla oli vaikeuksia purkaa palloa pois, mutta lopulta tilanne päättyi Inter-pelaaja Alvaro Munizin käsivirheeseen.

FC Honka - RoPS Taipiolan urheilupuistossa sunnuntaina 26.7. kello 17.00 ja FC Haka - FC Inter Tehtaankentällä sunnuntaina 26.7. kello 18.30.