AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
HIFK
4-4-2

03

(0-3)

Yleisöä 1854

KuPS
4-4-2
vko.26 // 30.6.2020

Ennakko: HIFK-KuPS

Ennakko: HIFK-KuPS

HIFK saa kauden ensimmäisessä Veikkausliigaottelussaan vastaansa hallitsevan Suomen mestarin, eli Kuopion Palloseuran.

HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen on valmiina kohtaamaan norjalaisen kollegansa valmentaman joukkueen kauan odotetussa kauden avausottelussa.

– Tunnen Arne Erlandsenin suosiman pelitavan varsin hyvin, sillä olemme monesti olleet vastakkain Norjassa vuosien varrella. Hänen joukkueensa ovat yleensä vahvoja erikoistilanteissa ja noudattavat pelisuunnitelmaa kurinalaisesti.

- KuPS on varmasti yksi sarjan parhaista joukkueista tänäkin vuonna, hän toteaa.

Kuopiolaisten viimeiset kaksi ottelua Suomen Cupissa ovat jättäneet pelillisesti hieman parantamisen varaa. Kaarinan Pojista KuPS haki 2-0 voiton, mutta viimeiseksi jääneessä Cupin puolivälieräottelussa FC Interin vieraana KuPS hävisi lopulta rangaistuspotkujen jälkeen.

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Arne Erlandsen kertoo joukkueen hakevan pelillistä parannut sarjakauden avauksessa:

- Olisimme halunneet pelata paremmin, kuin miten pelasimme kahdessa viimeisessä ottelussa. Mutta toisaalta se on jalkapalloa – aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Teemme kovasti töitä kehittääksemme omaa peliämme ja joukkue odottaa innolla kauden alkua, Erlandsen kommentoi.

Päävalmentaja oli tyytyväinen edellisessä ottelussa tehokkaaseen viimeistelyyn, mutta hänen mukaansa joukkueen on parannettava jokaisella osa-alueella hyvän tuloksen hakemiseen kauden avauksesta.

HIFK:lta keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi on sivussa huomisesta ottelusta, kun taas hyökkääjä Luís Henrique liittyi joukkueen harjoitusvahvuuteen viime sunnuntaina palattuaan Suomeen Brasiliasta kaksi viikkoa aiemmin.


HIFK-KuPS Töölön Bolt Areenalla 1.7. kello 18.30. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelutapahtuman järjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lähde: HIFK:n verkkosivut, KuPS:n verkkosivut