AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
HJK
4-3-3

21

(0-0)

Yleisöä 3242

IFK Mariehamn
4-3-3
vko.13 // 7.4.2019

Ennakko: HJK-IFK Mariehamn

Ennakko: HJK-IFK Mariehamn

Kauden 2-1-voitolla FC Interistä avannut HJK saa maanantaina vieraakseen IFK Mariehamnin, jolle ottelu on Veikkausliigakauden snsimmäinen.

HJK ja IFK Mariehamn kohtasivat jo Suomen Cupin karsintavaiheessa ja tuolloin Talin hallissa päädyttiin pistejakoon. IFK-luotsi Peter Lundberg ei kuitenkaan liikoja tuota ottelua enää ajattele.

- HJK:lla on uusia pelaajia, meilläkin vähän muutoksia ja silloin pelattiin sisällä. Siitä on myös aikaa, joten ei sillä ole isompaa merkitystä, "Lundis" kuittaa.

Vierailut Helsingissä eivät kovin paljon pisteiden valossa ole IFK:lle vuosien saatossa tuoneet ja kovaa kamppailua Lundberg odottaa jälleen. Mieli on kuitenkin luottavainen.

- Meidän pitää saada kaikki onnistumaan puolustuksessa ja hyökkäyksessä sekä erikoistilanteissa. Jos tässä onnistumme, meillä on mahdollisuutemme.

- Saimme tärkeitä otteluita alle cupissa, mutta nyt keskittyminen on täysin Veikkausliigan avauksessa. Olemme myös nyt toipuneet 120-minuuttisesta cupin puolivälierässä ja valmiina maanantain otteluun.

IFK:lta ovat maanantaina varmuudella sivussa Simon Silverholt, Keaton Isaksson ja Riku Sjöroos.


HJK - IFK Mariehamn Telia 5G Areenalla maanantaina 8.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Ålands Radio