AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
SJK
4-5-1

20

(0-0)

Yleisöä 2569

HIFK
5-4-1
vko.17 // 2.5.2015

Ennakko: SJK-HIFK

Ennakko: SJK-HIFK

HIFK hakee kauden avausvoittoaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Seinäjoen Keskuskentän avausottelu pelataan sunnuntaina 3.5. kun SJK isännöi siellä klo 16.00 alkavassa ottelussa Helsingin IFK:ta.

Ottelu on SJK:lle samalla kauden neljäs Veikkausliigassa ja toinen kotiottelu. SJK on pelannut kauden toistaiseksi tappiotta ja kerännyt 7 pistettä. Nousijajoukkue HIFK on kerännyt vasta kaksi pistettä, mutta näistä ensimmäinen oli varsin maukas 1-1 tulos Helsingin derbyssä paikallisvastustaja HJK:ta vastaan.

- IFK on jo pelillisesti näyttänyt että pystyy pelaamaan Veikkausliigassa. Se on todella vauhdikas joukkue ja lähtee innokkaasti hyökkäämään monen miehen voimalla. Hyviä yksilöitä, hyviä futaajia, joista moni ei ole ehkä pelannut niin paljoa Veikkausliigassa, mutta pelannut paljon muun muassa Ykkösessä. Tulee hieno matsi, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari miettii seuran sivuilla.

SJK:lta ei puutu tästäkään pelistä kuin Jesse Sarajärvi, joka toipuu pienestä loukkaantumisesta. Kaikki muut pelaajat ovat kunnossa ja SJK on päässyt valmistautumaan otteluun lähes puolitoista viikkoa, sillä edellinen ottelu oli viime viikon torstaina Jaroa vastaan Pietarsaaressa. SJK voitti tuon ottelun Akseli Pelvaksen maalilla.

SJK-HIFK Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 3.5. kello 16.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.