AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
VPS
4-4-2

02

(0-0)

Yleisöä 2144

HIFK
3-5-2
vko.25 // 24.6.2015

Ennakko: VPS-HIFK

Ennakko: VPS-HIFK

Vaasan Palloseura pyrkii SJK-tappion jälkeen palaamaan pisteiden makuun, kun sarjanousija Helsingin IFK saapuu kannattajajoukkoineen torstaina Hietalahteen.

Veikkausliigaan viime kauden jälkeen noussut Helsingin IFK onnistui Liigacupin puolivälierissä voittamaan Vepsun 2-1-lukemin tiukalla puolustuksella ja nopeilla vastaiskuilla. HIFK on jatkanut samanlaista peliä myös liigakaudella ja onnistunut napsimaan sen ansiosta isommiltaan pisteitä.

VPS on kuitenkin valmis ottamaan helsinkiläisistä revanssin. Joukkue tiedostaa, missä mahdollisuudet piilevät.

- HIFK:n vastaiskupelaaminen on tietyllä tavalla heidän vahvuus ja heikkous. He hyökkäävät nopeasti, jolloin meille avautuu mahdollisuus iskeä vastaan pallonriiston jälkeen, päävalmentaja Olli Huttunen uskoo seuran verkkosivujen mukaan.

VPS sai jobinpostia SJK-ottelussa, kun puolustaja Teemu Honkaniemi reväytti reittään ja on suurella todennäköisyydellä pelinkentiltä sivussa pari viikkoa. Miika Niemi paikkasi miestä Seinäjoella.

Varmuudella sivussa HIFK-matsista ovat myös Charles Bantanga, Mikko Viitikko, Jerry Voutilainen, Thomas Kula ja Cliffton Miheso.

- Viitikko, Voutilainen ja Kula saattavat tulla ensi viikolla mukaan, mutta varmuutta ei ole. Bantangan pitää toistaiseksi sivussa silmävamma, jonka takia hänellä on harjoittelukielto, Huttunen kertoo.

Loukkaantumistilanteesta huolimatta muutokset edellisottelusta saattavat olla mahdollisia.

- (Loorents) Hertsi, (Jordan) Seabrook ja (Tony) Björk saivat tärkeitä minuutteja SJK-pelissä. Kolhutilanne ratkaisee, ketkä ovat kentällä torstaina.


VPS - HIFK Hietalahdessa torstaina 25.6. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.