AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-4-2

02

(0-1)

Yleisöä 1214

FC Lahti
4-3-3
vko.33 // 22.8.2015

​Ennakko: IFK Mariehamn-FC Lahti

​Ennakko: IFK Mariehamn-FC Lahti

Mitalitaistelussa edelleen tiukasti mukana olevat IFK Mariehamn ja FC Lahti kohtaavat sunnuntaina Maarianhaminassa.

Edessä on kauden kolmas kohtaaminen joukkueitten kesken. Edelliset kaksi pelattiin Lahdessa, joista ensimmäisen IFK voitti lukemien 1-0 ja toisessa päädyttiin 0-0 -tasapeliin.

- IFK:ta vastaan on aina vauhdikkaita pelejä. Heillä on selkeä ajatus pelaamisesta, joukkue haluaa avata alhaalta. Todella vaaralliset hyökkäyspään pelaajat. He ovat tosin olleet Cupin ottelua lukuun ottamatta viime aikoina vähillä tehoilla. (Brian) Span, (Dever) Orgill, (Diego) Assis ja (Petteri) Forsell, pitää olla tarkkana heidän kanssaan, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas luettelee.

Korkeakunnas ei usko, että suuria yllätyksiä koetaan puolin tai soitin sunnuntaina.

- Kaksi kertaa ollaan heitä vastaan pelattu, joten mitään yllätyksiä ei ole odotettavissa. Pitää löytää aukot puolustuksesta aukot, mihin iskeä.

- Luotan, että löydetään voittava resepti otteluun. Puolustuspelaamisemme on ollut kuosissa, mutta parissa viime pelissä hyökkäyspeli yskinyt. Uskon, että maalihanat aukeaa taas, Korkeakunnas sanoo.

Kummankin pelaajatilanne alkaa näyttää oikeinkin hyvältä. IFK:n Tommy Wirtanen palasi jo Kuopiossa ja Aleksei Kangaskolkka tekee odotetun paluun sunnuntaina. Puolustuksen osalta sen sijaan on miettimistä, kun luottotoppari Kristian Kojola kärsii pelikieltoa ja Bobbie Friberg da Cruzin pelaaminen pohjevamman vuoksi on epävarmaa.

FC Lahdelta on sivussa varmuudella vain takareisivammasta kärsivä Jussi Länsitalo. Drilon Shalan pelikunto on pieni kysymysmerkki.

IFK Mariehamn - FC Lahti ja muutkin Veikkausliigaottelut löytyvät uudistuneesta Vakioveikkauksesta. Uudistuksen yhteydessä Vakion palautusprosentti nousee ja voittopotit kasvavat. Kesän kotimaisilla kohteilla potti nousee nykyisestä 100 000 euron tasosta noin 200 000 euroon. Vakion sivuille pääset tästä linkistä.


IFK Mariehamn - FC Lahti Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 23.8. klo 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.