AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2023

Petteri Forsell jatkaa Interissä: "Nuori joukkue kaipaa kokeneita mentoreita"

Petteri Forsell jatkaa Interissä: "Nuori joukkue kaipaa kokeneita mentoreita"

Jatkoa Turussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ensimmäisen kokonaisen kautensa Interissä kaudella 2022 pelannut Petteri Forsell on solminut seuran kanssa jatkosopimuksen. Hyökkäävän keskikenttäpelaajan sopimus kattaa kauden 2023.

Forsell siirtyi ensimmäisen kerran Interiin vapaalla siirrolla elokuussa 2021. Ennen Interiin siirtymistä Forsell on kerännyt kansainvälistä pelikokemusta muun muassa Puolan ja Ruotsin sarjoista, sekä A-maaotteluista Huuhkajissa. Suomen kentillä Veikkausliigassa hänet on nähty aiemmin VPS:n, IFK Mariehamnin ja HJK:n paidoissa.

Interissä kaudella 2021 Forsell ehti takoa 11 ottelussa tehoja kolmen maalin ja kuuden syöttöpisteen verran. Hän teki ensimmäisenä syksynään lähtemättömän vaikutuksen turkulaisiin, ja kauden 2022 aikana kymppipaita tehtaili Veikkausliigassa 6 maalia ja 10 maalisyöttöä sinimustien riveissä. Kilpailullisissa otteluissa Interin paidassa yhteensä 4152 minuuttia pelannut Forsell liittyy joukkueen harjoituksiin heti tänään perjantaina.

Päävalmentaja Jarkko Wiss kuvailee Forsellin tuovan joukkueeseen kokemusta ja taitoa.

– Petterillä on sellaista osaamista, mitä kotimaan kentillä harvoin nähdään. Nyt sitten alkaa työnteko: fyysinen kuorma tulee olemaan erilainen, ja alamme rakentamaan yhteistä säveltä. On hienoa saada joukkueeseen kokenut ja taitava pelaaja. Toivon häneltä oikeanlaista johtajuutta kentällä ja sen ulkopuolella, nuori joukkue kaipaa kokeneita mentoreita, Wiss kertoo Interin sivuilla.

Lisää uutisia