AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 10.1.2023

​"Huomasin etten voi lopettaa" – Sebastian Strandvall tyytyväinen jatkosopimukseen

​"Huomasin etten voi lopettaa" – Sebastian Strandvall tyytyväinen jatkosopimukseen

"Seba" odottaa jo alkavaa kautta. (Kuva: Apollo Photo)

VPS kertoi ainakin kannattajien odottamia uutisia viikon alkajaisiksi seuraikoni Sebastian Strandvallin jatkosopimuksen myötä.

Moni saattoi ennakoida kokeneen Strandvallin uran päättymistä viime toukokuun lopulla ottelussa IFK Mariehamnia vastaan tulleeseen vakavaan polvivammaan. Ajatus kävi myös "Seban" itsensä mielessä, mutta päätös oli toinen.

- Olen ollut kahden vaiheilla jatkon ja uran päättymisen suhteen. Sitä ajatellen tuntuu erityisen hienolta, että kaikki on selvää ja että pääsee jatkamaan töitä ja tekemään sitä, jota rakastaa, Strandvall kuvaa Vasabladetille.

Vaihtoehtoja Strandvallilla oli oikeastaan ainoastaan yksi eli jatko Vepsussa. Pientä ulkomaan kierrosta lukuun ottamatta hän on edustanut seuraa jo yli vuosikymmenen ajan. 36-vuotias keskikenttämies ei sulje pois jatkoa vielä kauden 2023 jälkeenkin.

- Tämä voi olla viimeinen vuoteni, mutta en aio tehdä päätöstä vielä. Se saa sitten tulla luonnostaan. Aina siitä saakka kun putosimme liigasta, tavoitteeni oli pelata vielä liigassa ennen kuin voin lopettaa ja tiesin saavani tilaisuuden ja tunsin, että nyt [viime kaudella] saattaa olla viimeinen vuoteni.

- Kuitenkin vain pari viikkoa ennen loukkaantumistani olin sanonut vaimolleni, että tämä kausi ei ole viimeiseni, Seba naurahtaa.

Päätös jatkamisesta alkoi itse asiassa vahvistua jo kesän mittaan toipilaana ollessa ja polvea kuntouttaessa.

- Huomasin pian, etten voi lopettaa. Ulkoinen tekijä ei saa vaikuttaa päätökseen siitä, milloin lopetan.

Aivan täydessä iskussa Strandvall ei vielä ole, mutta tavoite on päästä hakemaan pelituntumaakin vielä ennen Veikkausliigakauden alkua ja olla iskussa huhtikuun alkaessa.

- Kun vain olen hyvässä fyysisessä kunnossa, pystyn pelaamaan korkealla tasolla. Silloin voin olla yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista – ja yksi parhaista pelaajista koko liigassa, Strandvall sanoo.

- Tavoite on olla koko kausi niin hyvässä kunnossa kuin mahdollista. Silloin pystyn taatusti myös esiintymään hyvin kentällä.

Lähde: Vasabladet
Lisää uutisia