AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 19.12.2022

Seuralegendalle jatkosopimus - Steven Morrissey jatkaa VPS:ssa ja ottaa roolia myös valmentajana

Seuralegendalle jatkosopimus - Steven Morrissey jatkaa VPS:ssa ja ottaa roolia myös valmentajana

Steven Morrissey jatkaa vielä ainakin yhden kauden Vepsussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Seuralegenda Steven Morrissey ja VPS ovat solmineet yhden vuoden sopimuksen koskien kautta 2023.

Seura on halunnut antaa Morrisseylle mahdollisuuden osallistua seuran toimintaan uudella tavalla. Hän jatkaa Vepsussa jatkossa myös valmentajan roolissa. Steven Morrisey kommentoi uutta pelaajasopimustaan ja valmentamiseen ryhtymistä tulevalla kaudella seuraavasti.

- Tuntuu tosi hyvältä allekirjoittaa vielä yksi vuosi seurassa, jota rakastan. Olen positiivinen jatkosta. Viime kausi ei ollut paras kausistani VPS:llä. Kausi oli kuitenkin se, josta sain eniten motivaatiota erityisesti loppupuolella. Tunteet, jota kannattajat tuovat antavat vielä lisää motivaatiota jatkaa ensi vuonnakin seurassa.

- Valmentamiseen ryhtyminen ei rehellisesti ollut jotain, mitä olisin halunnut tehdä, mutta nuorten pelaajien auttaminen on ollut intohimoni jo monta vuotta. En halua ryhtyä valmentajaksi valmentamisen takia, vaan ennemmin auttaa nuoria pelaajia.

VPS haluaa tarjota pelaajille mahdollisuuden jatkaa seuran toimintaa myös oman pelaajauransa jälkeen. Näin Steven Morrissey kommentoi fiiliksiään mahdollisuuksista, joihin seura kannustaa.

- Minusta seuran toiminta yrittäen saada pelaajia, jotka haluavat jatkaa myös valmentajina, on hyvä asia. Monet pelaajat eivät ole niin motivoituneita valmentamiseen niin kuin esimerkiksi minä. En ole koskaan ajatellut olevani valmentaja. Yritän kuitenkin aina auttaa ihmisiä. Tulee olemaan todella mielenkiintoista nyt, kun on mahdollisuus valmentaa, sillä olen pelannut pitkään.

- On kiinnostava nähdä mitä voin antaa nuoremmille pelaajille auttaessani heitä kehittymään.

Lisää uutisia