AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 13.12.2022

KTP iloitsee Roihan sopimuksesta ja samalla: "On todennäköistä että paukkumme eivät riitä Petteri Forselliin"

KTP iloitsee Roihan sopimuksesta ja samalla: "On todennäköistä että paukkumme eivät riitä Petteri Forselliin"

Petteri Forsellin siirto KTP-paitaan on ollut spekulaatioissa. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP julisti tiistaina sopimuksen hyökkääjä Simo Roihan kanssa ja hankintoja on tiedossa lisääkin.

KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kertoo olleensa yhteyksissä Roihaan jo viime kautta silmällä pitäen. Nyt kotkalaisseurassa ollaan tyytyväisiä sopimukseen pääsyyn, sillä odotusarvot Roihaa kohtaan ovat korkealla.

– Simon tekeminen on analysoitu tarkkaan ja hän osoitti pystyvänsä ysipaikalla tekemään muita asioita kuin meidän muut kärkipelaajamme. Roiha on kokonaisvaltainen hyökkääjä, jolta ei löydy suuria heikkouksia. Hänen vahvuuksiinsa kuuluu muun muassa prässääminen, target-pelaajana toiminen ja maalipaikoille pääseminen, Ikävalko kertoo.

– Maalipaikkojen hyödyntämisen prosenttia lähdemme parantamaan alkavalla kaudella, vaikka Roiha on jo osoittanut Ykkösen kausillaan pystyvänsä tekemään paljon maaleja. Hän pystyy myös tekemään tilaa muille hyökkäyspään pelaajille, hän jatkaa.

Roihan hankinnan myötä KTP:llä on sopimus neljän hyökkäyspään pelaajan kanssa. Aiemmin sopimuksen ovat allekirjoittaneet Anttoni Huttunen, Santeri Stenius ja Aleksi Tarvonen.

– Etsimme vielä kahta kovemman profiilin hyökkäyspään pelaajaa. On hyvin todennäköisestä, että molemmat tulevat ulkomailta ja että meidän paukkumme eivät riittäneet Petteri Forselliin, Ikävalko sanoo.

Lisää uutisia