AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 8.12.2022

Konsta Rasimuksen ura jatkuu Ykkösen Gnistanin riveissä

Konsta Rasimuksen ura jatkuu Ykkösen Gnistanin riveissä

Konsta Rasimus tuo roppakaupalla kokemusta Gnistaniin. (Kuva: Juha Tamminen)

IF Gnistan on tehnyt ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen 31-vuotiaan Konsta Rasimuksen kanssa.

Rasimus siirtyy Gnistaniin FC Hongasta, jota mies ehti edustaa kuuden kauden ajan. Rasimus on pelannut urallaan 184 ottelua Veikkausliigassa ja 91 ottelua Ykkösessä. IF Gnistaniin Rasimus tuo kokemusta, johtajuutta ja osaamista niin keskialueen pohjapelaamisesta kuin topparin roolista.

- Kävin aikanaan yläasteen Oulunkylässä, niin vaikkei ihan lapsuuden kulmille tai seuraan ole paluu, niin jonkinasteinen tutuille kulmille paluu kuitenkin, Rasimus kommentoi siirtoaan Gnistaniin.

- Kun sopimus Hongan kanssa loppui ja Gnistanista otettiin yhteyttä, ajattelin sen olevan mielenkiintoinen mahdollisuus. Toivoisin tuovani joukkueeseen sellaista rentoutta, että vaikka ollaan tosissaan, ei olla kuitenkaan vakavia. Innolla odotan ensi kauden otteluita!

Myös päävalmentaja Joonas Rantanen kommentoi Rasimuksen siirtoa.

- Konstan tasoisen ja kokemuksella varustetun pelaajaan saaminen Gnistaniin on koko seuralle merkittävä asia. Tavoitteena oli löytää keskikaistalle kokenut pelaaja ja Konsta istuu tähän mainiosti pystyen pelaamaan niin keskialueella kuin puolustuslinjassa. Näemme Konstan tuovan lisäarvoa meille niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Lähde: Gnistanin tiedote
Lisää uutisia