AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.48 // 2.12.2022

​Ticketmaster SJK:n ja OmaSp Stadionin uudeksi lipunmyyntikumppaniksi

​Ticketmaster SJK:n ja OmaSp Stadionin uudeksi lipunmyyntikumppaniksi

Kuva: Juha Tamminen

SJK ja Ticketmaster Suomi Oy, ovat solmineet yhteistyösopimuksen SJK:n joukkueiden ja SJK-konserniin kuuluvan OmaSp Stadionin tapahtumien lipunmyynnistä eksklusiivisesti.

SJK:n kausikorttimyynti kaudelle 2023 pelattaviin Veikkausliigan ja SJK Akatemian Ykkösen otteluihin alkaa perjantaina 9.12. klo 12:00. SJK tulee tiedottamaan lisää kauden 2023 kausikorttimyynnin alkamisesta omassa uutisessa.

– Tavoitteenamme on kehittää OmaSp Stadionin toimintaa jatkuvasti eteenpäin ja tarjota niin SJK:n kannattajille, kuin muillekin OmaSp Stadionilla vieraileville asiakkaille mahdollisimman laadukas asiakaskokemus ja helppo ostopolku. Nyt alkavan Ticketmaster-yhteistyön avulla pystymme ottamaan seuraavan askeleen tehdessämme OmaSp Stadionista koko Suomen tuntemaa tapahtuma-alustaa, jonne kaikki asiakkaat ovat tervetulleita kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä, sanoo SJK-konsernin talousjohtaja Heikki Leppänen.

Ticketmasterilla on pitkä kokemus lipunmyynnistä niin urheilu- kuin muihinkin tapahtumiin.

– Meille on suuri ilo ja kunnia aloittaa yhteistyö SJK:n ja OmaSp Stadionin kanssa. Ticketmasterilla on pitkät perinteet ja vankka kokemus lipunmyynnistä urheilussa. Meillä on mittava kokemus areenoiden toiminnasta, ja toteutamme niin areenan kuin tapahtumajärjestäjienkin vaativimmat toiveet huippuluokan teknologiamme avulla, kertoo Ticketmaster Suomen Senior Director Petri Lehtoranta.

– Kaiken kaikkiaan tapahtuma-ala elää todella vahvaa nousukautta, mikä tarjoaa mielenkiintoisia ja jännittäviä aikoja niin yleisölle kuin tapahtumien järjestäjille. Hienoa olla siinä mukana yhdessä SJK:n ja OmaSp Stadionin kanssa, Lehtoranta jatkaa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia