AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.48 // 2.12.2022

KuPS:n 100-vuotisen taipaleen juhlakirja nyt ennakkomyynnissä

KuPS:n 100-vuotisen taipaleen juhlakirja nyt ennakkomyynnissä

Kuva: Juha Tamminen

Lasse Lehtisen kirjoittama Kuopion Palloseuran "KELTAMUSTA LEGENDA" -juhlakirja on nyt ennakkomyynnissä.

Kirja julkaistaan joulukuun kymmenes päivä, mutta sinulla on nyt mahdollisuus jo ennakkotilata oma kappaleesi. Kirjoja on painettu vain rajattu erä, joten varmista omasi tilaamalla nyt.

Vuonna 1923 perustettu Kuopion Palloseura juhlii ensi vuonna 100-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuosi tulee pitämään monia erilaisia juhlatilaisuuksia, juhlaotteluita ja tapahtumia KuPSn junioreille. Nyt on kuitenkin aika julkaista jo yksi elementti, jonka olemme suunnitelleet juhlavuodelle: Kuopion Palloseuran historiasta kertova kirja.

- Maankuulun urheiluseuran toimintavuosiin kuuluu voittoja ja tappioita, murheita ja riemun hetkiä. Juhlakirja tekee kunniaa menneiden vuosikymmenten sankareille ja viime vuosien mitalimiehille ja -naisille, niin viheriöllä kuin seuratoiminnassa. Henkiin heräävät sekä kuopiolaisen jalkapallon kultakaudet että seuratalouden murheet Lasse Lehtisen kertomina. Henkilökuvien taustalla kulkee kansakunnan ja paikkakunnan historia.

- Kirjassa on runsas kuvitus, myös ennen näkemättömiä otoksia. Teoksen ulkoasusta vastannut Ilpo Koskela on piirtänyt osan tarinoista nokkeliksi sarjakuviksi, Lasse Lehtinen itse taustoittaa.

Kirjan julkaisija on KuPS Oy ja siinä on yhteensä 288 sivua. Ennakkotilauksen voi tehdä kätevästi KuPStoresta.

Lisää uutisia