AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.48 // 1.12.2022

KuPS:n Bis­po tal­vilainalle Brasiliaan

KuPS:n Bis­po tal­vilainalle Brasiliaan

Keskikentällä erilaisia rooleja pelaavan brassin koti talven ajan on Brasiliassa São Paulon osavaltiossa sijaitseva Araraquaran kaupunki. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran keskikentän monipuolinen taituri Gabriel Bispo on lainajaksolla brasilialaisessa AFE- (Associação Ferroviária de Esportes) seurassa 30.3 asti.

25-vuotias brasilialainen pääsee pelaamaan kovia otteluita harjoituskaudelle ja saapuu takaisin Kuopioon ennen Veikkausliigan alkua. Bispon sopimus Kuopion Palloseuran kanssa ulottuu aina kauden 2024 loppuun saakka.

- Bispon laina on loistava mahdollisuus, niin meille seurana kuin myös pelaajalle itselleen. Bispo saa kovia otteluita alle talven aikana ja sitä kautta kartuttaa kokemusta talvikuukausien aikana. Seura saa varmasti vahvemman pelaajan takaisin huhtikuussa, kommentoi päävalmentaja Simo Valakari KuPS:n verkkosivulla.

Lisää uutisia