AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.48 // 30.11.2022

PEPO on KTP:n farmijoukkue kaudella 2023

PEPO on KTP:n farmijoukkue kaudella 2023

Veikkausliigaan palannut KTP tiedotti farmijoukkueesta (Kuva: Mikko Mäkelä)

KTP:n farmijoukkue kaudella 2023 on lappeenrantalaisseura PEPO, joka pelaa ensi kaudella Kakkosessa.

Viime kaudella Ykkösestä pudonnut joukkue lähtee alkavaan sarjakauteen kovin tavoittein ja siten ympäristö on erinomainen niille KTP:n pelaajille, joilla peliaika on Veikkausliigassa kortilla.

KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kertoo käyneensä neuvotteluja farmiyhteistyöstä monen muunkin seuran kanssa. Lopulta yhteinen sävel PEPOn kanssa löytyi helposti.

– Kartoitimme eri vaihtoehtoja farmijoukkueeksemme. PEPO oli Kakkosen joukkueista ainoa, jonka kanssa kävimme keskusteluja. Viime kauden farmijoukkue, PeKa, oli myös vaihtoehto, sillä sekään ei ole mitenkään harvinaista, että liigajoukkueen farmi löytyy Kolmosesta. Kävimme keskusteluja myös Ykkösessä pelaavan MP:n kanssa, Ikävalko kertoo KTP:n sivuilla.

PEPO osoittautui vaihtoehdoista parhaaksi. Ikävalko teki päätöksen keskusteltuaan asiasta valmennuksen kanssa.

– PEPOn puolesta puhuu monikin seikka. Lappeenranta on kohtuullisen lähellä, heillä on halu kehittää toimintaansa ja tapella noususta Ykköseen. Päävalmentajamme tuntee heidän valmentajansa ja siten tietää sikäläisen toiminnan tason. Meidän pelaajamme saavat siellä taatusti hyvää koutsausta, Ikävalko sanoo.

Sopimuksen lähtökohtana on se, että KTP:stä menisi pelaajia PEPOon, mutta on mahdollista, että liikennettä voisi tapahtua myös toisinpäin.

Lisää uutisia