AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.48 // 29.11.2022

Inter-luotsi Wiss: "On hyvä asia, että tällainen leiri järjestetään"

Inter-luotsi Wiss: "On hyvä asia, että tällainen leiri järjestetään"

Jussi Niska on Pikkuhuuhkajien ryhmässä. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue leireilee Eerikkilässä 6.–8. joulukuuta. Leiri järjestetään yhteistyössä Puolustusvoimien urheilukoulun kanssa. Pikkuhuuhkajat ja urheilukoulu pelaavat tapahtuman päätteeksi sisäisen ottelun.

FC Interistä Pikkuhuuhkajien joukkueeseen on nimetty puolustaja Jussi Niska. Niska on esiintynyt juniorimaajoukkueotteluissa aiemmin U16- ja U17-maajoukkueiden riveissä. Varasijalle joukkueeseen on nimetty Interin toinen puolustaja Luka Kuittinen.

– On hyvä, että meillä on pelaajia nuorten maajoukkueissa, ne tapahtumat on aina hyviä ikkunoita pelaajille markkinoida itseään, ja hyvä osoitus seuralle, että ollaan tehty hyviä hankintoja. Suhtaudun aina positiivisesti siihen, kun seurasta valitaan junnumaajoukkueisiin pelaajia, päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo Interin verkkosivuilla.

Urheilukoulun joukkueessa nähdään Interin pelaajista varusmiespalvelustaan tällä hetkellä suorittavat Juho Hyvärinen, Roope Kantola, Elias Mastokangas ja Matias Riikonen.

Wiss näkee leirin positiivisena varusmiespalvelusta suorittaville interläisille.

– On hyvä asia, että tällainen leiri järjestetään. Varusmiespalvelus aiheuttaa poissaoloja meidän tapahtumista, niin on hyvä että he saavat laadukkaan leiritapahtuman ja pääsevät harjoittelemaan viimeisen pätkän ennen joulutaukoa. Ei ole onneksi pitkä aika, minkä he (Hyvärinen, Kantola, Mastokangas ja Riikonen) ovat päivittäisestä tekemisestä pois. Heidän läsnäolo meidän tapahtumissa tulee muokkaantumaan lähes normaaliksi tammikuun lopulla, Wiss painottaa.

Lisää uutisia