AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.48 // 28.11.2022

Rui Modesto siirtyy Allsvenskanin AIK.n paitaan - "Honka on aina mukanani"

Rui Modesto siirtyy Allsvenskanin AIK.n paitaan - "Honka on aina mukanani"

Rui Modesto pelasi erinomaisen kauden Hongassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Rui Modesto siirtyy FC Hongasta Ruotsin pääsarjajoukkue AIK:n riveihin.

Kesken kauden 2020 Honkaan kotimaastaan Portugalista siirtynyt laitapelaaja esitti päättyneellä kaudella erittäin vahvoja otteita. Hän voitti koko Veikkausliigan syöttöpörssin tarjoilemalla maalisyötön kahteentoista keltamustien maaliin. Lisäksi Modesto oli Hongan toiseksi paras maalintekijä viimeistellen itse seitsemän Veikkausliigaosumaa.

Modesto valittiin päättyneellä kaudella kahdesti Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen ja kerran kuukauden pelaajaksi. Talven Liigacupissa hän onnistui neljässä pelaamassaan ottelussa maalinteossa kertaalleen ja kirjautti myös yhden maalisyötön. Koko Honka-uralta Modeston tilastoista löytyy viisikymmentä Veikkausliigaottelua, yhdeksän maalia ja neljätoista maalisyöttöä.

- Haluan kiittää Honkaa ja kaikkia mukana olleita, erityisesti joukkuekavereitani, seuran taustoja ja kannattajia. Aika Hongassa oli hienoa, opin sen aikana paljon ja kehityin myös ihmisenä. Nautin todella joka hetkestä. Olen hyvin kiitollinen kaikesta siitä tuesta, mitä sain kannattajilta näiden kahden ja puolen vuoden aikana. Meillä oli vaikeitakin aikoja, mutta kuljimme niiden läpi yhdessä, eivätkä he koskaan lopettaneet tukemistamme. Nyt elämäni jatkuu muualla, mutta näytän siellä parhaani mukaan sen, mitä olen täällä oppinut. Honka on aina mukanani, Modesto kiittää.

- Nämä ovat hienoja hetkiä meille kaikille. Saimme kaksi ja puoli vuotta sitten tänne hiljaisen, mutta uteliaan nuoren miehen. Nyt tänään lähetämme maailmalle hienon ja esimerkillisen herrasmiehen. Rui on hyvällä polulla ja tiedän, että hän pärjää elämässään hyvin. Niin kentällä, kuin kentän ulkopuolella, manageri Hexi Arteva sanoo.

Arteva osoittaa kiitokset siirrosta myös AIK:n suuntaan ja toivottaa Modestolle mitä parhainta jatkoa.

- Jag vill tacka AIK för en mycket bra och professionell process, där både spelarintresset och klubbarnas intressen stod i centrum hela tiden. Speciellt tack Manuel och hela teamet. Vi fortsätter att utveckla samarbetet.

- Rui, I want to thank you for the time here in Honka from the bottom of my heart. You showed us how a true talent and big warm heart can lead to a huge development and next levels on the career. You will do well. We all know that, Arteva päättää.

Lisää uutisia