AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.48 // 28.11.2022

Py­ry Lam­pi­nen ja KuPS sopimukseen

Py­ry Lam­pi­nen ja KuPS sopimukseen

Pyry Lampinen siirtyy Kuopioon Lahdesta. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS on toteuttanut uuden pelaajahankinnan seuraavaa pelikautta varten. Kuopiolaisseura ja hyökkääjä Pyry Lampinen ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen, jossa on myös optio kolmannesta vuodesta.

FC Lahden kasvatti Lampinen pelasi uransa ensimmäisen Veikkausliigan ottelun vuonna 2019 ja sen jälkeen otteluita sarjassa on kertynyt yhteensä 51. Maaleja Veikkausliigassa nuori lupaus on taituroinut seitsemän kappaletta.

Lampinen tuntee jo muutaman pelaajan valmiiksi joukkueesta, joten treeniseuraa varmasti löytyy.

– Itselleni Kuopion Palloseurassa Arttu Heinonen on vanha tuttu FC Lahdesta sekä Toni Miettisen kanssa on pelattu samoissa nuorten maajoukkueissa. Muuten muut ovat "tuntemattomia" kavereita, mutta varmasti heihin pääsee nopeasti tutustumaan, kommentoi Lampinen KuPS:n sivuilla.

Viime kaudella otteluita Veikkausliigassa kertyi 17 ottelun verran, mutta vuosi ei ollut Lampiselle helpoimmasta päästä.

– Viime kausi alkoi todella hyvin, kunnes seitsemän pelin jälkeen tuli harmittava loukkaantuminen. Varsinkin alkukaudesta oli fiilis, että tästä tulee loistava vuosi, mutta loukkaantuminen vei kaudesta parhaat tehot, harmittelee Lampinen.

Lampinen pääsee tutustumaan valmennusjohtoon ja muihin pelaajiin paremmin jo tiistaina, kun joukkue aloittaa yhteisen harjoituskauden.

– Tosi hyvillä fiiliksillä Kuopioon, odotan innolla, että treenit alkavat. Odotukset tuleville vuosille ovat korkealla, fiilistelee Lampinen.

Lisää uutisia