AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.47 // 27.11.2022

SJK:lla isot odotukset sekä että Yegben että Turusen suhteen

SJK:lla isot odotukset sekä että Yegben että Turusen suhteen

Brian Page uskoo SJK:n kiinnittäneen kaksi todellista lupausta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK julkisti sunnuntaina niin Terry Yegben jatkosopimuksen kuin Miro Turusen hankinnan JIPPOsta. SJK:ssa on isot odotukset molempien suhteen.

SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman kävi Ghanassa Vision FC:n vieraana marraskuun puolivälissä ja samalla jatkettiin Yegben lainasopimusta.

– Terry on todellakin iso ja voimakas, vasenjalkainen keskuspuolustaja, joka liittyi mukaamme viime kaudella ja esiintyi erittäin hyvin. Hän kehittyi mahtavasti peli peliltä kauden aikana, ja nyt tämän talven harjoitusjaksolla, hän on lyhyessä ajassa mennyt vielä entistä enemmän eteenpäin. Joten on hienoa, että saamme jatkaa hänen kehittämistään myös ensi kaudella, sanoo SJK Akatemian valmentaja Brian Page.

– Uskomme, että Terryllä on kaikki ne ominaisuudet mitä vaaditaan, että hänestä tulee huippupuolustaja ja hän tulee vielä etenemään pelaajapolullamme. Terry on äärimmäisen voimakas, hän pitää palloa todella hyvällä itseluottamuksella ja vasen jalka on erinomainen. Kun niiden lisäksi pystymme kehittämään vielä muita pikkuominaisuuksia hänen pelissään, uskon, että hän tulee todellakin etenemään jo ensi kauden aikana, kuvailee Page Yegbeä.

21-vuotiaan Yegben jatko on Pagen mukaan iso asia.

– Isot kiitokset kaikille seurassamme, jotka tekivät hyvää työtä sen eteen, että voimme jatkaa Terryn kanssa myös ensi kaudella. Ja samalla iso kiitos myös Terrylle itselleen, että hän uskoo meidän olevan oikea paikka auttamaan häntä urallaan, sanoo Page.

Hyökkääjä Turunen on syntynyt 31.tammikuuta vuonna 2003. Turunen on alun perin SC Riverballin kasvatti, mutta siirtyi jo nuorena naapuriseura Jippoon. SJK:ssa 19-vuotiaalta Turuselta odotetaan paljon ja hän on ollut jo pitkään SJK:n seurannassa.

– Tunnemme Miron pelaajana jo hyvin, ja olemme itseasiassa yrittäneet saada hänet tänne jo pari vuotta aiemminkin. Hän on voimakas ja isokokoinen, ja hänen työmoraalinsa on uskomaton. Hän on ehdottomasti pelaaja, joka tekee kaikkensa kehittyäkseen ja auttaakseen joukkuetta menestymään, kuvailee Page.

Page uskoo, että Turusella on edessään hieno tulevaisuus - eikä välttämättä vain SJK:ssa.

– Näemme Miron edessä suuren tulevaisuuden. Pelaajan, joka tulee taatusti etenemään meidän pelaajapolullamme, ja olemaan iso ysipaidan pelaaja. Ei pelkästään täällä Suomessa, vaan myös Suomen rajojen ulkopuolella. Joten olen todella innoissani hänen mukaan liittymisestä, Page jatkaa.

– Hienoa, että hän valitsi juuri meidät auttamaan häntä tässä kehityksessä hänen uralla. Se kova työ mitä meidän valmentajamme ja seuramme tekee, yhdistettynä hänen omaan kovaan työmoraaliinsa, tulee taatusti tuottamaan nuoren huippupelaajan. Miro Turunen on erinomainen kiinnitys meiltä, ja odotan innoissani mitä hänestä tulee vielä tulevaisuudessa.

Lähde: SJK:n verkkosivut
Lisää uutisia