AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.47 // 27.11.2022

Ghanalaispuolustaja Terry Yegbe jatkaa SJK:ssa - "Tavoite päästä edustusjoukkueen mukaan"

Ghanalaispuolustaja Terry Yegbe jatkaa SJK:ssa - "Tavoite päästä edustusjoukkueen mukaan"

Kuva: SJK

SJK ja Vision FC ovat jatkaneet ghanalaispuolustaja Terry Yegben lainasopimusta ja Yegbe jatkaa siten Seinäjoella myös kaudella 2023.

21-vuotias ja 195-senttinen puolustajajärkäle siirtyi Seinäjoelle viime keväänä lainasopimuksella ja Yegbe pelasi SJK Akatemian riveissä Ykkösessä. Nyt solmittu lainasopimus pitää Yegben Seinäjoella kauden 2023 loppuun ja siinä on mahdollisuus tehdä siirrosta pysyvä.

Pelaajalle itselleen SJK-pesti oli ensimmäinen kerta kotimaan ulkopuolella ja Euroopassa.

– Olen todella nauttinut tästä vuodesta, ja minulla on hyvät ajatukset myös tulevasta. Täällä on hyvät olosuhteet, ja hyviä pelaajia pelikavereina, jotka ottivat minut heti tervetulleeksi joukkueeseen. Tietenkin aluksi oli vähän hankaluuksia sopeutua, erityisesti säät ovat olleet semmoinen, mihin vaati hieman aikaa tottua. Mutta olen kyllä viihtynyt, ja odotan innoissani tätä uutta kautta, sanoo Terry Yegbe.

Yegbe pelasi SJK Akatemian kanssa Ykkösessä, mutta harjoitteli myös Veikkausliigassa pelaavan edustusjoukkueen kanssa.

– Joukkueiden tasossa on mielestäni suuri ero. Edustusjoukkueessa pelaajat ovat vielä paljon parempia ja erityisesti paljon voimakkaampia. Erityisesti puolustajalle se ero tuntuu heti. Ghanassa meillä on samanlainen systeemi, ja olen pelannut akatemiajoukkueissa ennenkin. Joten senkään kautta ei ole tullut mitään yllätyksiä.

– Olen silti asettanut itselleni tavoitteeksi päästä edustusjoukkueen mukaan. Siksi täällä ollaan, ja haluan mennä niin pitkälle urallani kuin mahdollista. Viihdyn täällä kyllä hyvin, täällä on tullut heti paljon kavereita ja pelikaverit ovat hyviä. Odotan kauden alkua innolla, Yegbe sanoo.

Lisää uutisia