AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.47 // 25.11.2022

​Aleksi Paananen uuteen kauteen tilaston 22. sijalta – koossa 312 Veikkausliigaottelua

​Aleksi Paananen uuteen kauteen tilaston 22. sijalta – koossa 312 Veikkausliigaottelua

Aleksi Paananen nousee tilastoissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Edelliset neljä kautta FC Interiä edustanut Aleksi Paananen siirtyy tulevaksi kaudeksi HJK:n riveihin ja haastetta riittää muutenkin kuin uuden seuran riveissä.

Paananen lähti kauteen 2022 ottelumäärältään kokeneimpana aktiivipelaajana Veikkausliigassa. Päättyneellä kaudella Paananen nosti ottelumääränsä 312:een ja ainoana aktiivipelaajana yli 300 rajan. Samalla keskikenttämies nousi Veikkausliigan kaikkien aikojen ottelutilastossa sijalle 22.

Paananen nosti sijoitustaan ottelutilastossa kauden 2022 aikana komeasti 15 pykälällä ja mahdollisuudet ensi kaudella ovat jälleen ylöspäin, joskin tehtävä tulee astetta tiukemmaksi.

Sijaan 16. Paanasella ei ole matkaa kuin 14 ottelun verran, mutta sitä ylemmäs hän ei ensi kaudella voi yltää. Ottelutilaston 15. sijaa pitää hallussaan Rami Nieminen 347 ottelullaan. Tilastokärkenä on Toni Huttunen 441 ottelullaan.

Paanasen puolella on toki vielä ikä, sillä hän täyttää 30 vuotta ensi tammikuussa ja ilman pahoja loukkaantumisia edessä on vielä useita pelikausia.

Lisää uutisia