AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 23.11.2022

​"Huippuolosuhteet kaikille toimijoille" – Ilveksen toimitusjohtaja odottaa jo paluuta Tammelaan

​"Huippuolosuhteet kaikille toimijoille" – Ilveksen toimitusjohtaja odottaa jo paluuta Tammelaan

Tältä näytti Tammelassa vielä syksyllä 2021. (Kuva: Byyri / Veikkausliiga)

Ilves pääsee kaudelle 2024 täysin uudelle Tammelan stadionille ja odotukset seurassa ovat korkealla.

Ilveksen uusi toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen tarttui tehtäväänsä osin juuri sen takia, että edessä on kaikella tapaa positiivinen haaste Tammelan stadionin valmistuessa.

– Tammelassa on huippuolosuhteet, jotka pystymme tarjoamaan kaikille toimijoille, jotka Ilveksen toimintaan liittyvät. Samalla tuomme hyvinvointia alueen muille yrityksille, Niklas-Salminen sanoo Tamperelaiselle.

Niklas-Salminen sanoo jopa yllättyneensä siitä, kuinka paljon työtä ja resursseja ottelutapahtuman rakentaminen ja purkaminen Ratinassa joka kerran vaatii. Tammelassa valtaosa asioista tulee olemaan pysyvästi valmiina.

– Kun tämä kaikki vähenee merkittävästi siirryttyämme Tammelaan, voimme keskittyä ydinliiketoimintaamme. Uskon Ilveksen olevan sitä myötä myös paljon tuoreempi.

Kiteytettynä Tammelasta tulee Ilvekselle oikea koti, kun seura ja joukkue ovat nyt olleet tavallaan hyyryläisen asemassa Ratinassa, vaikka stadionilla pitkät perinteet Ilveksenkin osalta onkin. Tammela tarjoaa kuitenkin puitteet täysin toisella tavalla.

– Tavoite on, että kun ihminen astuu sisään stadionille Ilveksen otteluun, hän näkee välittömästi seuran värit ja toivottavasti ne saadaan toteutettua digitaalisesti, Niklas-Salminen heittää yhden esimerkin.

Lähde: Tamperelainen
Lisää uutisia