AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 15.11.2022

SJK solmi jatkosopimukset Oliver Günesin ja Topi Säilynojan kanssa

SJK solmi jatkosopimukset Oliver Günesin ja Topi Säilynojan kanssa

Oliver Günes omaa myös maajoukkuekokemusta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kertoo verkkosivuillaan, että keskikenttäpelaaja Oliver Günes, 19, sekä maalivahti Topi Säilynoja, 19, jatkavat Seinäjoella kauden 2023. Molempien sopimuksessa on optio kaudesta 2024.

Günes aloittaa Seinäjoella jo kolmannen kautensa.

– Tuntuu oikealta jatkaa tätä projektia vielä. Paljon on kehitytty, mutta sitäkin enemmän kehitettävää jäljellä. Nyt vaan nöyränä paiskitaan hommia lisää näissä mahtavissa olosuhteissa, Günes sanoo SJK:n sivuilla.

Günes teki myös Veikkausliigadebyyttinsä päättyneellä kaudella, kun hän tuli vaihdosta kentälle HIFK:ta vastaan pelatussa vierasottelussa.

– Tavoitteena on totta kai murtautua pelaavaan kokoonpanoon edustuksessa ja auttaa tätä seuraa saavuttamaan sen potentiaali, Günes lisää.

Säilynoja siirtyi Seinäjoelle loppukesällä 2018 FC Ylivieskasta. Kerhon väreissä Säilynoja on viettänyt siten jo useamman vuoden.

– Hyvä fiilis! Olen neljä vuotta ollut jo SJK:ssa, joten tunnen oloni kotoisaksi täällä tutussa ympäristössä. Tulevan kauden tavoitteina on pysyä ensisijaisesti kunnossa, koska viime kausi kului pienempien tai suurempien vammojen kanssa. Sitten mahdollisimman suuri rooli omassa joukkueessa ja toivottavasti myös siitä eteenpäin, kommentoi Säilynoja jatkosopimustaan.

Säilynoja on pelannut SJK Akatemiassa A-poikien SM-sarjaa, Kakkosta ja Ykköstä. Veikkausliigadebyytti odottaa vielä tulevaisuudessa, mutta Säilynoja pelasi edustusjoukkueessa Suomen Cupissa keväällä 2021, kun hänet otettiin kentälle Walter Viitalan loukkaannuttua

Lisää uutisia