AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 4.11.2022

"Köyhän miehen Cannavaro" jatkaa KTP:ssa - Lassi Nurmos solmi uuden sopimuksen

"Köyhän miehen Cannavaro" jatkaa KTP:ssa - Lassi Nurmos solmi uuden sopimuksen

Lassi Nurmos oli KTP:n avainpelaajia kaudella 2022. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP ja Lassi Nurmos ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen, joka käsittää pelikauden 2023.

28-vuotias KTP-puolustuksen monitoimimies kuului viime kaudella joukkueen kapteenistoon ja hyvillä otteillaan lukeutui joukkueen runkopelaajiin läpi kauden. Päättyneellä kaudella Nurmos pelasi kaikissa 27 Ykkösen ottelussa ja vain kahdessa hänet otettiin vaihtoon kesken ottelun. Nurmoksen vahvuudet liittyvät hänen tinkimättömään työhönsä puolustuspäässä. Nurmoksen voidaan sanoa tekevän joukkueelleen niin sanottuja voittavia asioita, joista näkyvimpiä ovat taklausten ja kaksinkamppailujen voittamiset.

– Oli lopulta helppo ratkaisu jatkaa KTP:ssä. Alla on hyvä kausi niin joukkueena kuin henkilökohtaisestikin. Nousun varmistuttua olisi ollut ikävää lähteä liikkuvasta junasta. Nyt on hyvä boogie päällä niin joukkueella kuin koko seuraväellä, Nurmos sanoo.

Urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kertoo, että Nurmos kuuluu niihin pelaajiin, joiden kanssa KTP halusi ehdottomasti saada aikaan jatkosopimuksen.

– On erinomainen asia, että saimme Lassin kanssa jatkosopimuksen sorvattua. Se on ollut työn alla kesästä lähtien. Hän oli yksi tärkeimmistä palasista viime kauden joukkueessa. Lassilla on alla erittäin hyvä kausi. Nousu tai säilyminen on takuuvarmaa, kun Nurmos on joukkueessa, Ikävalko kommentoi.

Niin seura ja joukkue kuin pelaaja itsekin uskoo, että pystyy vielä nostamaan suoritustasoaan, kun ensi kaudella pelataan Ykkösen sijaan Veikkausliigassa.

– Pystyn varmasti vielä parantamaan. Nyt on helpompi lähteä uuteen kauteen, kun on jo tietty pohja, jonka päälle voi lähteä rakentamaan uutta. Liigaan nousu tuo tekemiseen vielä mukavasti ekstraa ja sitä kautta muutama napsu eteenpäin on mahdollista kehittyä,Nurmos uskoo.

– Odotamme, että Lassi pystyisi ensi kaudella Veikkausliigassakin nousemaan avauskokoonpanon pelaajaksi ja nostamaan muutaman pykälän suoritustasoaan tällaisena "köyhän miehen Fabio Cannavarona", Ikävalko hymähtää.

Lisää uutisia