AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.44 // 2.11.2022

KuPS sopimukseen Seth Saarisen kanssa

KuPS sopimukseen Seth Saarisen kanssa

Seth Saarinen suuntaa Kuopioon. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajahankintansa seuraavaa pelikautta 2023 varten. KuPS ja laitapelaaja Seth Saarinen ovat allekirjoittaneet tänään kaksivuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2024 loppuun saakka.

Saarinen pelasi päättyneellä kaudella FC Hakan riveissä ja siirtyy nyt Valkeakoskelta kuopiolaisseuraan kahden seuraavan pelikauden ajaksi.

Laitapakkina ja laitalinkkinä pelaava Saarinen on HJK:n kasvatti. Hän pelasi tänä vuonna lähes täyden pelikauden Hakan paidassa ja liittyy marras-joulukuun vaihteessa uuden joukkueensa vahvuuteen. Pelaajan omat ennakko-odotukset ovat korkealla uuden joukkueen suhteen.

- KuPS:ssa pääsen ottamaan seuraavan stepin omalla pelaajaurallani. Pääsen näyttämään omat kykyni ja haastamaan itseäni. Tavoitteena on voittaa täällä Suomen mestaruus ja päästä pelaamaan europelejä. KuPS pelaa tosi hyvää futista ja se sopii minulle hyvin. KuPS on voittava joukkue, jossa pelaa muutamia minulle ennestään tuttuja pelaajia kuten Anton Popovitch, Jaakko Oksanen ja Axel Vidjeskog. Uuteen joukkueeseen on siten helppoa tulla, Saarinen sanoo KuPS:n sivuilla.

- Ensi kauden suhteen toivon, että pelaan hyvin ja että pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan mestaruuden sekä etenemään Euroopassa lohkovaiheeseen, Saarinen toteaa.

Hän pelasi päättyneellä kaudella 28 liigaottelua Hakan paidassa tehden yhden liigamaalin. Pelattuja liigapelejä on koossa yhteensä 59 ja liigamaaleja kolme.

Lisää uutisia