AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.43 // 26.10.2022

​Dé jatkaa IFK Mariehamnissa – "Tärkeä ratas joukkueessa"

​Dé jatkaa IFK Mariehamnissa – "Tärkeä ratas joukkueessa"

Dé löysi maalijyvän kaudella 2022. (Kuva: IFK Mariehamn)

Brasilialaishyökkääjä Cledson Carvalho Da Silva eli lyhyemmin Dé on solminut IFK Mariehamnin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Dé liittyi Grönvittin vahvuuteen kaudelle 2021 ja pelasi avauskaudellaan kaikkiaan 13 ottelua, mutta ei onnistunut avaamaan maalitiliään. Kulunut kausi sujui Déltä sitten sitäkin paremmin; liigaotteluita kertyi tilille 25 ja niissä hän teki komeat yhdeksän maalia.

- Viihdyn hyvin Maarianhaminassa ja olen iloinen, että sain mahdollisuuden jatkaa sopimusta iFK:n kanssa. Olen tyytyväinen tähän kauteen, koska olen päässyt nyt vauhtiin maalinteonkin suhteen, Dé toteaa.

Kahden kauden aikana Dé on ehtinyt osoittaa arvonsa joukkueelle.

- Dé on tärkeä ratas joukkueessamme. Hänellä on suunnaton työkapasiteetti ja hänellä on iso merkitys joukkueen pelissä sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Tällä kaudella hän sai myös maalihanat auki, mikä on ollut hyvin tärkeää joukkueelle, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Sopimuksen jatkaminen kahdella vuodella on erittäin hyvä uutinen. Keskitymme edelleen jatkuvuuteen pelaajasopimusten osalta ja senkin puolesta Dé on meille tärkeä rakentaessamme ensi kauden runkoa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia