AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 25.10.2022

Veikkausliiga-podcastissa vieraina Jussi Nuorela ja Olli Huttunen

Veikkausliiga-podcastissa vieraina Jussi Nuorela ja Olli Huttunen

Jussi Nuorela kertaa VPS:n kautta Veikkausliiga-podcastissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Uusimmassa Veikkausliiga-podcastissa vierailevat VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela sekä FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

Sarjanousija VPS on pelannut loistavan kauden, joka huipentuu tällä viikolla pelattaviin Eurolopputurnauksen finaaliotteluihin FC Hakaa vastaan. Nuorela kertoo podcastissa VPS:n kaudesta sekä luotaa myös tulevia finaaliotteluita.

- Tässä mennään matsi kerrallaan ja koetetaan voittaa peli, kun tulee. Toistaiseksi olemme mukana. Nyt on vähän erilainen, kun on kaksiosainen, ei mennä kerrasta poikki. Totta kai huikea syksy on ollut ja jätkät ovat venyneet matsista toiseen. Ei muuta kuin nautiskellaan, Nuorela kertoo haastattelussa.

FC Haka on niin ikään pelannut hienon kauden, kun se selvitti tiensä suoraan Eurolopputurnauksen finaaliin sijoituttuaan sarjassa neljänneksi. Toimitusjohtaja Olli Huttusen mukaan kausi on vahvasti plusmerkkinen, vaikka himoittu europaikka jäisi saavuttamatta.

- Kyllä se huikea kausi joukkueelta on ollut. Urheilullisesti joukkue on tehnyt hienoja asioita. Joukkueen suoritukset kentällä ovat olleet aivan erinomaisia. Myöskin valmennuksessa on tehty erittäin hyvää työtä. Olemme saaneet yleisön liikkeelle. Meillä on ollut kaksi ottelua, joissa on ollut yli 3000 katsojaa ja useampi ottelu, jossa on ollut yli 2000 katsojaa Tehtaan kentällä. Olemme saaneet sen tietynlaisen Haka-hurmoksen takaisin Tehtaan kentälle mikä oli 1990-luvulla. Tämä on ollut hieno kausi joka tapauksessa, kävi Eurolopputurnauksessa miten tahansa. Joukkue on tehnyt erittäin hienoa työtä tällä kaudella, Huttunen kiittelee.

Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

Eurolopputurnauksen finaalit:

Keskiviikko 26.10.:
Finaali 1: 18.00 VPS – FC Haka, Lemonsoft Stadion

Sunnuntai 30.10.:
Finaali 2: 15.00 FC Haka – VPS, Tehtaan Kenttä

Finaalit ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksella. Mikäli tilanne on sunnuntain 30.10. ottelun jälkeen yhteismaaleissa tasan, pelataan 2 x 15 minuutin jatko-ottelu ja mikäli tilanne yhteismaaleissa on senkin jälkeen tasan, ratkaistaan voittaja rangaistuspotkukilpailulla.

Lisää uutisia