AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 19.10.2022

FC Interin Muñoz: "Ensimmäinen maali satutti meitä paljon"

FC Interin Muñoz: "Ensimmäinen maali satutti meitä paljon"

Kausi päättyi pettymykseen. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Interin kausi 2022 tuli päätökseensä keskiviikkona, kun turkulaiset hävisivät VPS:lle Eurolopputurnauksen avauksessa murskalukemin 1-5.

Interin päävalmentaja Ramiro Muñoz oli luonnollisesti pettynyt, että Inter ei pystynyt taistelemaan europelipaikasta tämän paremmin.

– Ensimmäinen maali satutti meitä paljon. En tiedä miksi. Sen jälkeen joukkue lopetti pelaamisen. Toisen jakson alun maali sattui vielä enemmän. Vastustajan ei tarvinnut tehdä mitään, ja se oli 2-0. Kaikki huonot asiat mitä voi tapahtua, tapahtuivat tänään. Ensimmäisen puoli tuntia peli oli täysin meidän kontrollissa, eikä Vepsu saanut yhtään maalipaikkaa, Ramiro kertaa Interin verkkosivuilla.

– Yritimme loppuun asti jotain, mutta sitten vastustaja aina iski yhden lisää. Viimeinen puoli tuntia ei ollut jalkapalloa, se oli taistelua, jossa yritimme saada eroa umpeen, mutta emme onnistuneet, Ramiro summaa.

Interin kauden saldoksi jäi Veikkausliigassa sija viisi ja hopeaa sekä Liigacupissa että Suomen Cupissa.

– Budjettimme on kuudenneksi isoin liigassa ja olimme viidensiä. Siten suoritus on ok. Molemmat finaalitappiot sattuivat paljon, koska aina haluat voittaa jotain. Joukkue näytti kuitenkin koko kauden, että se oli nälkäinen. Voitimme Euroopassa myös yhden pelin, mitä ei ole tälle seuralle tapahtunut pitkään aikaan. Minun aikani kesti vain kuukauden ja olisin toivonut, että se olisi ollut pidempi. Prosessi oli kuitenkin tosi hieno ja pelaajat olivat kiinnostuneita. Se loppui kuitenkin tänään, joten nyt olo on surullinen, Ramiro kertoo.

Lisää uutisia