AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 16.10.2022

Vasara tyytyväinen kauteen – ”Tämä oli meiltä kova suoritus”

Vasara tyytyväinen kauteen – ”Tämä oli meiltä kova suoritus”

Vesa Vasara oli tyytyväinen Hongan kauteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Jo pronssimitalit ja europaikan ensi kaudelle ennen ottelua varmistanut Honka päätti kautensa kotiottelulla Tapiolan urheilupuistossa Hakaa vastaan. Kentällä nähtiin kova kamppailu, jonka päätteeksi pisteet jaettiin 1-1.

Honka pääsi näin juhlimaan jo ennen ottelua varmistuneita pronssimitaleita ja europaikkaa, sekä kotiyleisö kiittämään Honka-uransa päättäneitä Duarte Tammilehtoa, Jonas Levästä ja Konsta Rasimusta.

– Pelasimme hyvän ensimmäisen puoliajan ja teimme meille tyypillisen maalin, prässin jälkeen riistämällä pallon ja siitä nopealla vastahyökkäyksellä. Toinen jakso oli vähän vaikeampi, jouduimme vajaalle ja peli meni vähän puolustustaisteluksi. Haka saikin sitten sen yhden maalin tehtyä ja oli tyytyminen tasapeliin, päävalmentaja Vesa Vasara summasi ottelun espoolaisten sivuilla.

Kokonaisuudessaan Vasara kiitteli koko joukkuetta kauden saavutuksesta. Pronssimitali maistui vaikean viime kauden jälkeen.

– Täytyy ehdottomasti kiittää valmennusstaffia, he ovat tehneet hienosti töitä. Pelaajat ovat myös upeasti sitoutuneet meidän pelitapaan ja muutoksiin, joita halusimme tehdä. Onnistuimme niissä pääosin hyvin ja saimme vietyä muutoksia kentälle saakka. Joukkueelta oli hieno suoritus, että teimme eniten maaleja sarjassa ja meillä oli sarjan paras maaliero. Viime kausi oli kuitenkin vaikea ja tämä oli meiltä sen jälkeen kova suoritus. Tavoite tähän kauteen oli se, että lähdemme kamppailemaan europaikoista ja siihen me pystyimme. Todella tyytyväinen olen joukkueen ja taustojen työhön, Vasara päätti.

Lisää uutisia