AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.40 // 9.10.2022

Tehtaan kentällä kovat panokset sunnuntaina – ”Syksy on jalkapalloilijan parasta aikaa”

Tehtaan kentällä kovat panokset sunnuntaina – ”Syksy on jalkapalloilijan parasta aikaa”

Atte Sihvonen on valmiina sunnuntain kohtaamiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan loppuratkaisut lähestyvät ja FC Haka jahtaa edelleen pronssimitalia. Sunnuntaina taistellaan isoista asioista, kun Tehtaan kentälle matkaa HJK.

Haka pääsee lähtemään otteluun hyvistä lähtökohdista, sillä alla on kuusi tappiotonta ottelua sekä neljässä edellispelissä nolla on pysynyt omassa päässä. Vahvat otteet näkyvät myös koko joukkueen tekemisessä.

- Meillä on neljä nollapeliä putkeen ja hyviä suorituksia. Joukkueessa on hyvä meininki, Hakan keskikenttäpelaaja Atte Sihvonen kertoo seuran sivuilla.

Haka taistelee edelleen pronssimitalista, mutta se vaatii sitä, että Honka menettää pisteitä SJK:n vieraana. HJK:lla on sen sijaan mahdollisuus juhlia mestaruutta Tehtaan kentällä sunnuntaina. Asetelmat sunnuntain otteluun ovatkin herkulliset.

- Tässä on meilläkin vielä paljon pelattavaa. On vain hienoa, että ottelussa on isot panokset. Tulee jännittävä matsi.

Sunnuntaiksi on luvattu hienoa syyskeliä ja samalla ilmassa leijuu syksyinen tunnelma, joka kielii kauden ratkaisupelien olevan käsillä. Sihvonen myöntää, että syksy on pelaajille myös erityistä aikaa.

- Syksy on jalkapalloilijan parasta aikaa. Vaikka ilma kylmenevät ja kelit huononevat, niin pelit paranevat.

Tehtaan kentälle on odotettavissa runsaasti yleisöä ja pelkästään Helsingistä on tulossa monisatapäinen kannattajajoukko. Sihvonen toivoo Tehtaan kentälle sellaista tunnelmaa ja esitystä, jota ei ole vielä tämän kauden aikana nähty.

- Toivotaan, että on mökki täynnä ja olisi kauhea meininki, kun pääsemme myllyttämään HJK:ta.

Hakalla on samalla jo ensi kauden kausikorttihaaste käynnissä ja ensi kauden kausikortit ovat menneet kuumille kiville futishuuman ollessa korkealla. Sihvonen on pistänyt iloissaan merkille seuran ympärillä olevan kuhinan.

- Se kuulostaa ihan hyvältä. On hienoa, että kausikortteja on mennyt noin paljon noin lyhyessä ajassa. Se tietää, että olemme tehneet jotain oikein tällä kaudella.

FC Haka - HJK Tehtaan kentällä sunnuntaina 9.10. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia