AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 6.10.2022

"Taistelimme hyvin loppuun asti" - Inter-luotsi Ramiro Muñoz tyytyväinen toiseen jaksoon

"Taistelimme hyvin loppuun asti" - Inter-luotsi Ramiro Muñoz tyytyväinen toiseen jaksoon

Inter taipui niukasti Hongalle. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Interin tuloksellisesti vaikea aikakausi sai torstaina jatkoa Veikkausliigassa, kun FC Honka päihitti kotonaan turkulaisjoukkueen maalein 2-1.

Honka johti kahdella Agon Sadikun osumalla ottelua jo 2-0, mutta Matias Tamminen kavensi reilu 15 minuuttia ennen päätösvihellystä.

Interin päävalmentaja Ramiro Muñoz pisti viimeiseksi vartiksi kaiken peliin, kun hän juoksutti kentälle paljon hyökkäyspään pelaajia Joel Rodriguezin, Tobias Fagerströmin ja Joonas Lepistön muodossa. Inter sai lopussa ihan hyvää hässäkkää aikaiseksi, mutta tulosta ei tullut. Kertaalleen Petteri Forsell sai voimakkaan kutinsa ruuhkan läpi, mutta se viuhui vasemmalta ohi. Näin ollen kaikki kolme sarjapistettä jäivät Tapiolaan.

– Reagoimme ensimmäisen Hongan maalin jälkeen tapahtumiin tosi hyvin. Saimme rangaistuspotkun, mutta emme saaneet siitä sisään, Muñoz viittasi pian Hongan 1-0-maalin jälkeen Interille tuomittuun 11-metriseen. Maksim Rudakov kuitenkin torjui Petteri Forsellin laukauksen.

- Toisella puoliajalla mielestäni paransimme puolustus- ja hyökkäyspeliämme. Ensimmäinen olisi myös voinut olla erilainen, jos pilkku olisi mennyt sisään. Honka näytti meille, että meillä on vielä pientä virhettä puolustusmuodossamme, mutta se ei haittaa, korjaamme sen seuraavaan peliin.

Inter ei kuitenkaan missään vaiheessa antanut periksi.

– Tilanne oli 2-0, mutta taistelimme hyvin loppuun asti viimeisille minuuteille. Olen ylpeä taisteluilmeestä, vaikkakin meidän peli-identiteetti ei ollut tarpeeksi hyvä koko ottelun ajan. Totta kai tarvitsemme tulosta, mutta tärkeimmät pelit ovat vielä edessä, espanjalaisvalmentaja kommentoi.

Lisää uutisia