AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 5.10.2022

​Eurooppa-liigan lohkon kolmossija edelleen HJK:n tähtäimessä – "Tämä ottelu pitää voittaa"

​Eurooppa-liigan lohkon kolmossija edelleen HJK:n tähtäimessä – "Tämä ottelu pitää voittaa"

Toni Koskela tietää panokset torstaina. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK pelaa torstaina Eurooppa-liigan lohkovaiheen kolmannen ottelunsa, kun Bolt Arenalle saapuu bulgarialainen PFC Ludogorets.

Ludogorets on HJK:n lohkovaiheen vastustajista kenties vähiten tunnettu, mutta HJK:n päävalmentaja Toni Koskela muistuttaa kyseessä olevan kova ryhmä, joka pelaa vuodesta toiseen eurocupeissa.

- Ludogoretsilla on laatupelaajia joukkueessa, etenkin hyökkäyspäässä – en halua kuitenkaan lähteä nostamaan yksittäisiä pelaajia. Heillä on myös kokemusta lohkovaiheesta, millä on merkitystä, Koskela sanoi HJK:n lehdistötilaisuudessa keskiviikkona.

HJK:n pistepussi näyttää vielä nollaa ja tähän on tarkoitus saada muutos torstaina.

- Toki on tärkeää voittaa joka ottelu, mutta tämä on nyt ottelu, joka meidän pitää voittaa pysyäksemme mukana taistelussa lohkon kolmossijasta, Koskela muistuttaa.

- Alun perin kun lohko arvottiin, niin kolmospaikka oli varmaan se jota saatoimme realistisesti lähteä tavoittelemaan, vaikka tiesimme senkin olevan iso haaste - ja siihen on edelleen kaikki mahdollisuudet. Edessä on tietysti sen kannalta erittäin iso ottelu.

HJK:lla on edessä todella isoja otteluita, kun puolentoista viikon sisällä joukkue kohtaa Ludogoretsin kahdesti ja taistelee samalla mestaruudesta Veikkausliigassa.

- Sunnuntaina meillä on äärimmäisen iso Veikkausliigaottelu, mutta peli kerrallaan mennään ja paras mahdollinen joukkue kentälle nimetään. Totta kai meidän pitää vähän miettiä myös sitä, että meillä pitää olla myös sunnuntaina tiettyjä ominaisuuksia tuoda kentälle, Koskela viittaa vierasotteluun FC Hakaa vastaan.

HJK – Ludogorets Bolt Arenalla torstaina 6.10. kello 19.45.

Lisää uutisia