AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 5.10.2022

"Ei täältä moni lähde edes yhden pisteen kanssa" - tasapelikin KuPS:aa vastaan kelpasi lopulta Hakalle

"Ei täältä moni lähde edes yhden pisteen kanssa" - tasapelikin KuPS:aa vastaan kelpasi lopulta Hakalle

KuPS ja Haka tasasivat pisteet. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja FC Haka tasasivat pisteet maalittomalla tasapelillä keskiviikkoisessa Mestaruussarjan kärkipään kamppailussa.

Kuvaavaa on, että yksi piste vaikutti olevan molemmille joukkueille pienoinen pettymys, vaikka se nostikin koskilaiset tasapisteisiin(44) FC Hongan kanssa.

Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue oli selvästi hallitsevampi osapuoli, joskin maalipaikat jäivät suhteellisen vähiin.

– Kyllähän pelin kuva oli aikalailla sellainen, kuin odotettiinkin, eli me otetaan vastaan ja KuPS pitää palloa, Haka-luotsi Teemu Tainio totesi ottelun jälkeen.

Toiselle jaksolle valkopaidat tulivat aktiivisemmalla otteella ja pelitapahtumat kaikilla mittareilla tasoittuivat. Pallonhallinta oli toki edelleen kotijoukkueella, mutta vain niukasti.

– Kyllä se oli meidän käsikirjoitus, että puoliajalle mennään vähintään tasatilanteessa ja sitten toisella jaksolla ollaan aktiivisempia. Päästiinkin sitten toisella jaksolla aika hyvin laittamaan palloa boksiin, mutta niiden päättäjät puuttui tänään maalinedustalta, Tainio kertaa tapahtumia.

Omat paikkansa oli Hakallakin, mutta ilman tulosta.

– Muutamista paikoista huolimatta ei saatu voittoa napattua tänään mukaan. KuPS on ehdottomasti laadukas joukkue, eikä täältä moni lähde edes yhden pisteen kanssa, joten kyllä tämä oli osoitus meille, että pystytään haastaan kenet vaan, Tainio totesi kuitenkin hivenen tyytyväisenä.

Nollapeli oli Hakalle neljäs peräkkäinen, mutta samalla katkesi viiden ottelun mittainen voitettujen ottelujen putki.

Lisää uutisia