AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 4.10.2022

Hakan kausikorttihaaste 2023 käyntiin - kausikortti vain 69 eurolla jos tavoite täyttyy

Hakan kausikorttihaaste 2023 käyntiin - kausikortti vain 69 eurolla jos tavoite täyttyy

Kuva: Juha Tamminen

FC Haka aloittaa kausikorttihaasteen, jonka tavoitteena on 2500 kausikortin varaaminen kaudelle 2023 lokakuun loppuun mennessä.

Tavoiteltavan 2500 kpl varausmäärän toteutuessa saa haasteaikana varatun kausikortin FC Hakan Veikkausliigan 2023 kotiotteluihin 69€ hintaan (+toimituskulu). Haaste on voimassa aina 31.10.2022 saakka. Kausikortin normaalihinta on 200€/kpl. Kotiotteluita on normaalimittaisessa sarjassa 13-18 kpl.

Kausikortti sisältää pääsyn Veikkausliigan kotiotteluihin kaudella 2023. Lisäksi haasteen toteutuessa kausikortilla saa edun mahdollisten Europelien tai Suomen Cupin kotiotteluiden lippuihin.

Kausikorttihaasteen etenemistä seurataan aktiivisesti haasteen ajan. Kyseessähän on kaikkien kannattajien yhteishanke, sillä toteutuakseen tarvitaan ennätysmäärä kausikorttivarauksia. Edellisen kerran kausarihaasteessa kaudelle 2020 kausikortteja varattiin lähes 2500 kpl.

Vuosien nousujohteisella polulla oleva Haka tavoittelee Veikkausliigassa aina vaan korkeampia sijoituksia ja lähivuosina jopa kymmenettä Suomen mestaruutta. Pieneltä haastajapaikkakunnalta tähän tavoitteeseen yltäminen vaatii vahvan kannattajakunnan, ja kausikorttihaaste on jälleen oiva paikka laajalle Haka-yhteisölle niin Suomessa, kuin ulkomaillakin näyttää vahvuutensa.

– Olemme valtavan ylpeitä seuran kannattajista ja siitä, kuinka tänä vuonna hakalaiset ovat taas löytäneet sankoin joukoin katsomoon, kertoo FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

– Haluamme kiitokseksi tarjota kaikille, aivan kaikille, mahdollisuuden tulla ensi vuonnakin nauttimaan jalkapallosta ja auttamaan edelleen seuraa eteenpäin. Aamulehti otsikoi mestaruusvuosien hurmoksen palanneen Tehtikselle, eikä varmasti ole havainnossaan väärässä. Tehdään taas ensi vuodesta yhdessä seuraava menestysvuosi, Huttunen kannustaa.

FC Hakan kausikorttihaasteeseen voi osallistua varaussivulla. Lisää kausikorttihaasteesta alla olevan lähdelinkin kautta.

Lisää uutisia