AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 3.10.2022

"Otimme kuitenkin stepin eteenpäin" - Inter-luotsi Ramiro Muñoz näki HJK-tappiossa hyvääkin

"Otimme kuitenkin stepin eteenpäin" - Inter-luotsi Ramiro Muñoz näki HJK-tappiossa hyvääkin

Ramiro Muñoz harmitteli kalliiksi käyneitä virheitä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter taipui Veikkausliigan sunnuntain iltapelissä HJK:lle maalein 3-0. Lukemat eivät kerro kuitenkaan koko kuvaa Bolt Arenan tapahtumista.

Inter sai luotua selvästi aktiivisempaa hyökkäyspeliä kuin parissa edeltävässä ottelussa. Kokonaiskuva ottelusta oli tasainen, mutta maalit ratkaisevat, ja näihin Inter hieman kotijoukkuetta omilla virheillään auttoi.

Sinimustien päävalmentaja Ramiro Muñoz oli samaa mieltä, että ottelun tulos hieman imartelee sarjakärkeä.

– Minun mielestäni tulos ei näytä, mitä pelissä tapahtui, mutta totta kai onnittelut HJK:lle. 3-0 on selvä voitto.

- Kerroin pelaajille, että olen ylpeä heistä, koska otimme nyt yhden stepin eteenpäin. Meidän uusi pelitapamme toimi hyökkäys- ja puolustussuuntaan tosi hyvin, mutta pienet virheet ja toimimattomuudet ratkaisivat, ja kolme maalia meni omiin. Otimme kuitenkin stepin eteenpäin, Muñoz toistaa.

Tuloksen myötä Inter jatkaa sarjassa kuudentena. Ensimmäisellä jaksolla nähtiin Helsingissä harmittava tilanne, kun Matias Ojala ei kyennyt jatkamaan peliä loukkaantumisen vuoksi. Muñoz ei pystynyt avaamaan miehen tilanteesta sen enempää ottelun jälkeen.

Lisää uutisia