AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 3.10.2022

Kannattajat sittenkin kausikortilla suoraan katsomoon - HIFK tuli fanejaan vastaan

Kannattajat sittenkin kausikortilla suoraan katsomoon - HIFK tuli fanejaan vastaan

Klacken on tyhjä tulevassa ottelussa, mutta fanit pääsevät paikalle itäkatsomoon. (Kuva: Juha Tamminen)

Palloliiton määrättyä HIFK:n kannattajapäädyn Klackenin suljetuksi kauden viimeiseen kotiotteluun HIFK lähti kartoittamaan vaihtoehtoja tapahtuman järjestelyihin ja avasi keskustelun aiheesta myös Stadin Kingien suuntaan.

HIFK päätti avata kauden viimeisiin otteluihin alun perin suljetuksi aiotun itäkatsomon niin, että sinne tulisi lunastaa pääsylippu alennettuun 10 euron hintaan. Seura on saanut tästä päätöksestä kiperää palautetta ja kuunnellut sitä. HIFK pahoittelee asiasta aiheutunutta mielipahaa ja nostaa käden pystyyn virheen merkiksi.

HIFK tiedottaa nyt, että kaikki Klackenin kausikortin omaavat HIFK:laiset pääsevät HIFK – IFK Mariehamn -ottelussa itäkatsomoon ilman tarvetta lunastaa erillistä lippua. Klackenin kausikortti käy sellaisenaan itäkatsomon lipunlukijoissa. Jos olet kuitenkin jo kerennyt lunastaa lipun otteluun, niin laita sähköpostia osoitteeseen lipunmyynti@hifkfotboll.fi

HIFK toivoo yhteistyössä Stadin Kingien kanssa, että saadaan järjestettyä pelikentät jättäville HIFK-legendoille Jugille [Jukka Halme] ja Bärille [Jani Bäckman] ikimuistoisen viimeisen kotiottelun IFK-kannattajien edessä.

Lisää uutisia