AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 3.10.2022

Hongan Vesa Vasara antoi tunnustuksen vastustajalle: "KuPS oli meitä piirun verran edellä"

Hongan Vesa Vasara antoi tunnustuksen vastustajalle: "KuPS oli meitä piirun verran edellä"

"Vesku" ei selitellyt tappiota Kuopiossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Honka matkusti sunnuntaina Mestaruussarjan toiseen otteluunsa Kuopioon kohtaamaan KuPS:n.

Kahden hyvän joukkueen välinen kamppailu ei lopulta Hongan pistetiliä kartuttanut, kun KuPS voitti maalin erolla 3-2. Honka oli ottelussa pitkään takaa-ajajana.

– Meidän olisi pitänyt olla alusta asti parempia etenemisessämme, jouduimme vähän turhaan etenemään paljon prässin alla, teimme virheitä, emmekä oikein saaneet omaa peliämme käyntiin. Toisen puoliajan alussa saimme sitä korjattua ja etenimmekin muutaman kerran oikein hyvin ja saimme sitä kautta mahdollisuuksia, mutta emme saaneet tehoja aikaan.

- Yleisesti kyllä yritimme, taistelimme ja annoimme kentälle se mitä koneesta lähti. Joskus vastustaja vaan on parempi ja nyt KuPS oli meitä piirun verran edellä. Ei voi kuin onnitella heitä. Keskitymme nyt suoran europaikan savuttamiseen, siihenkin on vielä töitä edessä, päävalmentaja Vesa Vasara totesi ottelun jälkeen.

Vasara katsoi saman tien jo eteenpäin, sillä ottelut jatkuvat tiiviillä tahdilla.

– Torstaina on taas uusi mahdollisuus ottaa voitto. Olemme olleet vahvoja kotona ja nyt vaan hyvä fokus palautumiseen tästä ja sitten alamme keskittymään siihen peliin enemmän. Tottakai edessä on tärkeä peli ja homma on hyvin selvä, meidän pitää pyrkiä pääsemään takaisin voittokantaan.

Tärkeistä sarjapisteistä pelataan jälleen torstaina 6.10., kun Honka palaa kotinurmelleen Tapiolan urheilupuistoon. Keltamustat kohtaavat FC Interin kello 17.45 alkavassa ottelussa.

Lisää uutisia