AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 2.10.2022

"Virheet pitää saada pois" - Joaquin Gómez pettyi SJK:n tappioon Hakalle

"Virheet pitää saada pois" - Joaquin Gómez pettyi SJK:n tappioon Hakalle

Haka oli SJK:ta terävämpi paikoisaan. (Kuva: Jussi Rämä)

SJK kamppailee Mestaruussarjassa enää viidennestä sijasta kärsittyään sunnuntaina tappion FC Hakan vieraana.

Muuten varsin tasainen kamppailu ratkesi kahteen Lee Erwinin maaliin Valkeakoskella. Veikkausliigan maalipörssiä johtava Erwin teki molemmat maalinsa ottelun toisella puoliajalla.

– Pettynyt tulokseen, ja pettynyt osittain esitykseemme. Ei mitään pois Hakalta, joka on hyvä joukkue ja se käytti tehokkaasti paikkansa mitä se sai. Se oli tänään joukkueiden ero. He rankaisivat meitä paikoistaan, ja me emme pystyneet käyttämään hyödyksi omia paikkojamme, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez ottelun jälkeen.

Gómez näki SJK:n pelissä korjaamista tarvitsevia asioita.

– Pidimme ehkä enemmän palloa hyökkäyskolmanneksella, mutta he pystyivät käyttämään hyödyksi vastahyökkäyksiään, missä he ovat todella hyviä. Me kuitenkin pystyimme ensimmäisellä puoliajalla pitämään heidät pois paikoilta. Harmittaa, että teimme joitain virheitä, ja meidän pitää saada ne nyt pois kahden seuraavan viikon aikana.

- Hyvä, että ne virheet kuitenkin tulee nyt, eikä toivottavasti vasta sitten kauden jälkeen pelattavassa Eurolopputurnauksessa. Meidän pitää nyt analysoida pelimme ja virheet ja saada pelimme hyvään iskuun kauden viimeisille kahdelle viikolle, totesi Gómez.

Lisää uutisia