AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 2.10.2022

"Hyvä ilta loppujen lopuksi" - Voitto maistui HJK-luotsi Toni Koskelalle

"Hyvä ilta loppujen lopuksi" - Voitto maistui HJK-luotsi Toni Koskelalle

Anthony Olusanya tuulettaa maalia sunnuntaina. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK otti todella tärkeät kolme pistettä kaatamalla FC Interin sunnuntain iltaottelussa maalein 3-0 (0-0).

Maalittomana päättynyt ensimmäinen jaksokin oli Klubin hallintaa, mutta vasta toisen jakson alussa alkoi kunnolla tapahtua: ensin Conor Hazard otti todellisen "gamesaverin", ja vain kymmeniä sekunteja myöhemmin Anthony Olusanya vei isännät johtoon.

HJK:n hyökkäyspelaaminen parantui selvästi toisella jaksolla, ja Olusanya tuplasi Klubin johdon Atomin ylärimalaukauksen jälkitilanteesta. Loppulukemat viimeisteli Bojan Radulovic rangaistuspisteeltä.

– Isot pisteet. Ensimmäinen jakso ei varsinaisesti tyydyttänyt – Inter puolusti paremmin kuin me hyökkäsimme, mutta teimme puolustamisen liian helpoksi Interille. Toisella jaksolla paransimme merkittävästi hyökkäämistämme, ja sitä kautta saimme painetta ja riittävän määrän maalipaikkoja. Toki Interilläkin oli omat hetkensä: Conor otti ison torjunnan, ja teimme vastahyökkäyksestä maalin.

- Asiat ovat välillä pienestä kiinni, mutta tässä vaiheessa kautta pisteet ovat tärkeitä. Saimme maalieroakin paranneltua, joten hyvä ilta loppujen lopuksi, kommentoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

HJK jatkaa voiton myötä Veikkausliigan kärkipaikalla. Eroa toisena olevaan Kuopion Palloseuraan on viisi pistettä, kun Klubilla on enää kaksi ottelua jäljellä. KuPSilla on tosin yksi ottelu enemmän pelaamatta, joten kaikki on vielä auki.

Lisää uutisia