AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 29.9.2022

"Kohti sunnuntaita" - HJK-luotsi Toni Koskela ei jää liikoja miettimään Honka-tappiota

"Kohti sunnuntaita" - HJK-luotsi Toni Koskela ei jää liikoja miettimään Honka-tappiota

Honka katkaisi HJK:n pitkän putken. (Kuva: Juhani Järvenpää)

HJK:n kymmenen ottelun mittainen tappioton putki Veikkausliigassa tuli päätökseensä, kun Honka otti Klubista revanssin Tapiolan urheilupuistossa.

HJK oli selvästi kuskin paikalla ensimmäisen tunnin ajan, ja paikkoja olisi ollut useampaankin osumaan. Honka oli paikoitellen helisemässä Klubin prässin kanssa, mutta helsinkiläiset eivät onnistuneet kääntämään hyökkäysalueen riistojaan maaleiksi.

Honka hyödynsi käytännössä ottelun ensimmäisen maalipaikkansa tunnin kohdalla, ja espoolaiset piristyivät selvästi tasoitusmaalistaan. Viime kaudella Klubi 04:ssä pelannut Agon Sadiku laukoi voittomaalin rangaistuspotkusta, eikä HJK saanut enää kunnollista kiriä aikaiseksi.

– Pelasimme hyvän ensimmäisen jakson ja johdimme ansaitusti. Honka sai pidettyä toisella jaksolla hieman enemmän palloa osittain siksi, että meidän hyvin prässänneet ylimmät pelaajamme vähän väsyivät.

- Meillä ei kuitenkaan ollut mitään hätää, mutta Honka tasoitti huonosti puolustetusta tilanteenvaihdosta, ja sitten he saivat rankkarin tilanteesta, joka ei ollut millään tavalla vaarallinen. Sitä kautta päästetyt maalit harmittavat, kommentoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

Tappiosta huolimatta HJK jatkaa Veikkausliigan kärkipaikalla. Seuraava ottelu on luvassa jo sunnuntaina, kun Inter saapuu Klubin vieraaksi Bolt Arenalle.

– Onnittelut Hongalle voitosta. Pelit tulevat nopeasti, palautuminen käyntiin ja kohti sunnuntaita.

Lisää uutisia