AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 28.9.2022

​VPS-luotsi Jussi Nuorela luottavaisena: "Kaikki paineet ovat FC Lahdella"

​VPS-luotsi Jussi Nuorela luottavaisena: "Kaikki paineet ovat FC Lahdella"

Jussi Nuorela on tyytyväinen Vepsun tilanteeseen keskiviikon ottelun alla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden ja VPS:n kohtaamisessa keskiviikkona ratkotaan isoja asioita Veikkausliigassa säilymisen kannalta.

VPS haki Haastajasarjan avauksessa tärkeän 3-2-voiton Ilveksestä ja on nyt seitsemän pistettä karsijan paikalla olevaa FC Lahtea edellä. Lisäksi joukkueen pelaajatilanne näyttää valoisammalta kuin aikoihin. Sivussa ovat enää pitkäaikaisloukkaantuneet.

- Meillä on hyvä tilanne, niin hyvä että meillä on terveitä pelaajia, jotka eivät mahdu pelaavaan ryhmään. Tunnelma on hyvä, itseluottamus on hyvä. Haluamme varmistaa sarjasopimuksen niin pian kuin mahdollista, VPS-luotsi Jussi Nuorela kuvaa.

Keskiviikon otteluun VPS pääsee hyvistä lähtökohdista muutenkin.

- Meillä on takanamme hyvä ottelu ja sen jälkeen on ollut hiukan pidempi tauko. Viime viikolla harjoittelimme hyvin, se oli hiukan kuin viimeinen spurtti harjoitusmielessä tälle kaudelle ja pystyimme sen lisäksi pari päivää lepäämäänkin, Nuorela kuvaa.

Voitto sinetöisi VPS:n sarjapaikan, kun taas FC Lahti tarvitsee ehdottomasti voiton säilyttääkseen toiveensa suorasta säilymisestä. Nuorela uskoo Vepsun olevan henkisesti valmis keskiviikon haasteeseen.

- Näin uskon ja tämähän ei ole meille mikään finaali. Meillä on hyvä lähtökohdat, kun kaikki paineet ovat FC Lahdella. Tämä on heille viimeinen mahdollisuus.

FC Lahti - VPS Lahden stadionilla keskiviikkona 28.9. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Vasabladet
Lisää uutisia