AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 28.9.2022

”Raaka työ jatkuu” – Mikko Mannila löysi kehityskohteita pelistä

”Raaka työ jatkuu” – Mikko Mannila löysi kehityskohteita pelistä

Tappio pisti Mikko Mannilan mietteliääksi. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden asema karsijan paikalla vahvistui entisestään keskiviikon tulosten myötä, kun lahtelaiset hävisivät VPS:lle 0-2. Lahtelaisten päävalmentaja Mikko Mannila oli tappion jälkeen murheissaan.

Mannilan mukaan Lahti hävisi ottelun ensimmäisellä jaksolla kahteen huonosti puolustettuun tilanteeseen. Mannila manasi myös maalipaikkojen puutetta.

- Hävisimme ottelun ensimmäisellä jaksolla kahteen heikkoon boksipuolustamistilanteeseen. Tiesimme, että vastustajalla on kokoa ja osaamista erikoistilanteissa, emmekä selvinneet siitä kuivin jaloin. Hyökkäyspäädyssä emme luoneet uhkaa, emmekä luoneet tarpeeksi maalipaikkoja. Toisella jaksolla emme edes toimittaneet palloa määrätietoisesti boksiin, vaikka saimme miehitettyä sitä. Synkät on fiilikset. Seuraava ottelu tulee nopeasti ja raaka työ jatkuu, Mannila totesi.

Seuraavaksi FC Lahden ohuen ohut taistelu suorasta säilymisestä jatkuu jo sunnuntaina Oulussa AC Oulua vastaan. Seuraava kotiottelu ja samalla haastajasarjan viimeinen ottelu on sunnuntaina 16.10. Helsingin IFK:a vastaan.

Lisää uutisia