AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 28.9.2022

​IFK Mariehamnin tähtäin nyt pykälää korkeammalla – "Ei tarvitse katsoa niin paljon olan yli"

​IFK Mariehamnin tähtäin nyt pykälää korkeammalla – "Ei tarvitse katsoa niin paljon olan yli"

"Ahna" toivoo Grönvittin peliin vapautunutta ilmettä. (Kuva: Juha Leskinen)

IFK Mariehamn isännöi AC Oulua keskiviikkona ottelussa, jolla on iso merkitys Haastajasarjan kärkisijoja ajatellen.

IFK Mariehamn kaatoi Haastajasarjan avauksessa FC Lahden tennislukemin 6-0 ja hyppäsi kertaheitolla säilymistaistelusta kamppailuun paikoista Eurolopputurnauksessa, johon pääsee Haastajasarjan kaksi parasta.

- Se on ilman muuta tavoitteemme nyt, kun ei tarvitse katsoa niin paljon olan yli. Meillä on neljä ottelua jäljellä ja teemme kaiken voitavamme saavuttaaksemme sen tavoitteen, Grönvitt-luotsi Daniel Norrmén linjaa Nya Ålandille.

Matkaa karsijan paikalle IFK Mariehamnilla on jo yhdeksän pistettä, joten sarjapaikka on käytännössä jo varmistettu ja tämän Norrmén uskoo näkyvän vapautuneisuutena pelissä.

- Ainakin toivon niin. Toki joka tapauksessa aina on tietynlaisia paineita, mutta uskon että pystymme pelaamaan vapautuneemmin, kun kukaan ei hengitä ihan niskassa.

Pisteitä joka tapauksessa tarvitaan, jotta sija kahden parhaan joukossa Haastajasarjassa irtoaa. Keskiviikon vastustaja AC Oulu on tiukimmin kiinni Haastajasarjan voitossa, eikä Norrmén odota helppo iltapuhdetta.

- Tiukka ottelu on edessä. AC Oululla on hyvä joukkue ja he ovat todella taitavia hyökkäyspäässä. Näen kuitenkin, että meillä on hyvät mahdollisuudet ottaa kolme pistettä.

IFK Mariehamn - AC Oulu Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 28.9. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia