AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 27.9.2022

Haka uudisti verkkokauppansa - toteutus opiskelijayhteistyönä

Haka uudisti verkkokauppansa - toteutus opiskelijayhteistyönä

Haka-faneille - ja muillekin - on tarjolla uutta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka on avannut uuden verkkokauppansa, josta voit jo yhdellä vilkauksella nähdä monenmoista uutta. Storessa on esimerkiksi nyt selkeästi näkyvillä eri tuoteryhmät sekä tuoteuutuudet.

Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen on myös erittäin hyvillä fiiliksillä uudistuneesta verkkokaupasta.

– Uudistettu verkkokauppa on entistäkin helpompi tapa tutustua Hakan tarjoamiin tuotteisiin. Varsin hyvän suosion saanut verkkokauppa kannattaa kyllä ottaa säännölliseen tarkasteluun. Tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti.

Verkkokaupasta uutena lisänä voit löytää kuukauden tuotteen, josta ostaessasi saat -10% alennuksen. Kuukauden tuote nimensä mukaisesti vaihtuu kuukausittain.

FC Haka on aloittanut entistä tiiviimmän yhteistyön Valkeakosken Ammattikoulun (VAAO) sekä Hämeen Ammattikorkeakoulun (HAMK) kanssa ja ensimmäisenä askeleena tässä yhteistyössä oli, kun VAAOssa opiskeleva Samuli Vilppola uudisti verkkokaupan ilmettä edistäen samalla opintojaan. Laaksonen kertoi omia mietteitään myös alkaneesta yhteistyöstä.

– Aloitettu tiivis yhteistyö Hakan ja oppilaitosten välillä on upea esimerkki siitä, kuinka yrityselämä ja opiskelu kietoutuvat yhteen paremmiksi palveluiksi asiakkaalle. Samalla opiskelijat saavat arvokasta kokemusta ja palautetta sekä Haka saa apua toiminnan kehittämiseen. Kaikkinensa mahtavaa ja esimerkillistä yhteistyötä, jossa kaikki voittavat.

Käy tutustumassa Hakan verkkokaupan uuteen ilmeeseen.

Lisää uutisia