AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 24.9.2022

Tasapeli ei tyydyttänyt Huuhkajia - "Pettynyt olo"

Tasapeli ei tyydyttänyt Huuhkajia - "Pettynyt olo"

Olympiastadionilla päädyttiin pistejakoon. (Kuva: Juha Tamminen)

Nations Leaguen ottelu Romaniaa vastaan perjantaina päättyi 1-1-pistejakoon, eikä tämä ollut tulos, jota Huuhkajat lähti hakemaan.

Suomi johti ottelua vielä tauolla, mutta Romanian vahva alku toisella jaksolla tuotti myös tasoitusmaalin ja enempiä osumia ei Olympiastadionin illassa nähty.

- Voittoa lähdettiin hakemaan ja sitä ei saatu, joten vähän pettynyt olo tässä on. Toisaalta Romania pelasi hyvän pelin ja teki meidän pelaamisemme hankalaksi. Tietysti johtoaseman menettäminen aina harmittaa, Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kertasi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa Palloliiton verkkosivujen mukaan.

Tunnustusta "Rive" antoi toki myös vastustajalle.

- Romania on hyvä joukkue ja he ovat taitavia vaihtamaan puolta ja osoittivat taitonsa myös hyökkäyspelin suhteen. Kyllä he pystyivät meidät panemaan paineen alle.

Huuhkajat päättää Nations Leaguen B-liigan lohkonsa maanantaina Montenegron vieraana. Bosnia ja Hertsegovina varmisti lohkovoiton ja nousun A-liigaan kaatamalla Montenegron perjantaina 1-0. Kaikki muut sijat ovat sen sijaan edelleen avoinna. Voitolla kakkossija olisi varma, mutta toisaalta putoaminen C-liigaankin uhkaa.

- Ei tämä sikäli muuta asetelmia, että me lähdemme Montenegroon edelleen voittamaan lohkon päätösottelua. Toki voittamalla nyt meille olisi riittänyt tasapelikin kakkossijaan, Kanerva totesi.

Lisää uutisia