AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 18.9.2022

Pelitahti ei haittaa HJK:n Väänästä – ”Hyvällä höyryllä tullaan”

Pelitahti ei haittaa HJK:n Väänästä – ”Hyvällä höyryllä tullaan”

Santeri Väänänen ei valita pelitahtia. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK palaa taas Veikkausliigakentille sunnuntaina kohdatessaan Mestaruussarjan avausottelussa SJK:n. Vaikka HJK:n pelitahti on tällä hetkellä kova, niin Santeri Väänänen ei valita.

HJK on urakoinut läpi kesän kahden ottelun viikkotahtia, kun Veikkausliigan lisäksi joukkue on ahkeroinut eurokentillä. Väänänen on vain iloinen, että pelejä riittää.

- On siinä peliä toisen perään. On matsi ja sitten heti keskittyminen seuraavaan, mutta kyllä ainakin itse nautin tästä, että pelejä on paljon. Kahden pelin viikot, itse tykkään ainakin, Väänänen toteaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

HJK pelasi torstaina Roomassa AS Roman vieraana ja isännöi sunnuntaina SJK:ta. Väänäsen mukaan on helpotus, ettei tarvitse heti lähteä uudestaan matkaa.

- Kyllä se varsinkin näissä viimeisissä peleissä tulee suhteellisen tärkeäksi. Se on myös sitä, että voitimme runkosarjan ja saamme enemmän kotipelejä. Helpottaa, ettei tarvitse matkustaa niin paljon, kun pelejä on kuitenkin paljon.

SJK on parantanut otteitaan kauden edetessä ja nousi mukaan Mestaruussarjaan. Väänänen ennakoi kovaa ottelua sunnuntaina.

- Uskon, että meillä on aika nälkäinen joukkue kentällä. Tärkeistä asioista pelataan, niin hyvällä höyryllä tullaan.

Väänäsen haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Lisää uutisia